Connect with us

Hír

Négymeccses eltiltást kapott a Raiders cornerbackje

Eltiltotta a liga a szezon első négy meccsére a Raiders cornerbackjét, Nevin Lawsont, aki vétett a teljesítménynövelő szerek használatára vonatkozó szabály ellen.

Nelson azt mondta, hogy tudta nélkül került a szervezetébe az ostarine nevű szer, ami egyébként a US Anti-Doping Agency (USADA) szerint sem az USA-ban, sem bárhol máshol a világon nem engedélyezett. Az USADA 72 terméket jegyez a magas kockázatú listáján, ami ostarine-t tartalmaz, és még 19 termékben van ostarine, amit nem tüntetnek fel a címkén.

Lawsont márciusban igazolta le a Raiders – miután a Lions kivágta -, egy évre $3,05 millióért írt alá a cornerback Oaklandbe. Öt éves karrierje alatt 54 meccsen kezdett (tavaly 14-en), ez idő alatt 194 tackle-t halmozott fel. A Raiders hivatalos depth chartján a harmadik csapatba írják, de ez valószínűleg betudható az eltiltásának is, különben versenyezhet a kezdő nickel posztért, de legrosszabb esetben is a második csapatban van a helye. A kezdők jelenleg egyébként Gareon Conley és Daryl Worley, az újonc Trayvon Mullen pedig az egyik elsődleges cserének számít.

Lawson a Broncos, a Chiefs, a Vikings és a Colts elleni találkozókat kénytelen kihagyni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!