Connect with us

Hír

Öt évre szóló hosszabbítást kapott a liga egyik legrosszabb general managere

Bruce Arians szerződtetése egy kis munkabiztonságot adott a Tampa Bay Buccaneers general managerének, Jason Lichtnek is, aki a hírek szerint még a főedző megszerzése után pár nappal kapott egy öt évre szóló szerződéshosszabbítást a csapattól.

Licht személyében a liga egyik legrosszabb general manageréről van szó, aki alatt az utóbbi öt évben 27-53-as mérleget tud felmutatni a csapat. Ariansban viszont nagy a bizalom, és a kétszeres Év Edzője jó kapcsolatot ápol Lichttel, így minden bizonnyal csak “csomagban” érkezett Arians, azaz ha Licht is marad állásában.

Általában nem szoktak ennyi bizalmat kapni a GM-ek, ha ennyire rossz a mérlegük a csapat élén, a Bucsnál azonban a jelek szerint türelmesek. Meglátjuk, tud-e javítani mérlegén és elindítani a Buccaneerst az emelkedőn.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások