Connect with us

Hír

Otthagyná a sereget, hogy az Eaglesben játsszon

Az Army korábbi támadófalembere, Brett Toth szeretne az NFL-ben játszani és beadott egy kérvényt a hadsereg vezetőségének, ami engedélyezné, hogy játszhasson a Philadelphia Eagles csapatában.

Donald Trump elnök májusban jelentette ki, hogy engedélyezi a katonai akadémia sportolóinak, hogy diplomázásuk után profi sportolónak álljanak, és csak utána csatlakozzanak a sereghez. Az Air Force idén draftolt long snappere, Austin Cutting volt az első, aki ezt kihasználva profi sportolónak állt, és csatlakozott a Minnesota Vikings csapatához.

Toth másodtiszt tavaly diplomázott atomenergetikai mérnökként, letudta első szolgálatban töltött évét, és most jelentkezik az új szabályozás alatt profi sportolónak. Tavaly részt vett a Senior Bowlon, és sok csapat érdeklődését felkeltette, azonban a drafton nem kelt el, leginkább azért, mert be kellett állnia a seregbe.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások