Connect with us

Hír

Patriots: Gordon aktiválva, Maurice Harris kivágva

Josh Gordon átment a fizikai felmérőkön, tegnap már teljes felszerelésben edzett, a Patriots pedig aktiválta az eltiltásból visszatérő elkapót – eddig az NFI, azaz a Non Football Injury listán volt -, így jelenleg semmi sem gátolja őt abban, hogy ott legyen a pályán szeptember 8-án éjjel, amikor a Patriots a Steelerst fogadja az alapszakasz első vasárnap esti rangadóján.

Mindeközben a Hazafiak kivágták Maurice Harrist, akiről az OTA-k alatt és az edzőtábor elején kiváló híreket lehetett hallani és sokan úgy gondolták, felfér majd az 53-as rosterre keretszűkítéskor. Ezzel a lépéssel ez már nyilvánvalóan nem fog megtörténni. Harrist idén igazolta a Patriots a szabdügynökpiacról, miután kvázi senkinek nem kellett a Washingtonban megbukott elkapó. Az első előszezonmeccs után azonban megsérült, ezen felül Jakobi Meyers előrelépése, illetve Edelman és Gordon visszatérése megpecsélte a sorsát.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!