Connect with us

Hír

Philip Rivers csak a szezon után kaphat új szerződést

Nem csak Tom Brady lehet potenciálisan szabadügynök a szezon után: Ian Rapoport információi alapján a Chargers idén biztosan nem ad új szerződést Philip Riversnek, a csapat meg akarja várni a szezon végét. Papíron tehát minden idők talán legerősebb QB-piaca lehet a jövő évi (még ha nem is túl valószínű).

 

 

Rivers jelenlegi szerződése évi 20 millió dollárt ér, ami a teljesítményéhez képest nem valami sok. Idén mindössze 11 milliót fog keresni, a cap száma pedig 23 millió lesz – ez utóbbi azt jelenti, hogy egy franchise tag 27,6 millió dollárjába kerülne a csapatnak.

 

Érdekes, hogy az idén 38 éves Rivers nem forszírozta a szerződéshosszabbítást, a nála gyengébben játszó és mindössze három hónappal fiatalabb Big Ben két évre 68 millió dollárért hosszabbított áprilisban.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások