About the author

10 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Vagy ők tudnak valamit amit mi még nem publikus.

 2. 2

  csak ezt ne

  Lehet, hogy nem pont most hülyék, amikor kirúgják, hanem akkor voltak, amikor a szerződét adták neki, de, hogy komplett szerencsétlenség a csapat vezetése, az fix. Hosszú évek óta a dead money királyai. Így sikerül folyamatosan szar csapatként is cap space válsággal is küzdeni.

 3. 3

  csak ezt ne

  “Érdekes módon nem spórol ezzel a lépéssel a Dolphins, hiszen $5 miliós alapfizetéséből $3,7 millió garantált volt, és még a két éve aláírt 4 éves, $24 milliós szerződésének aláírási bónuszának fele is bennragad halott pénzként a sapkában.” Érdekes módon? A megszokott módon. Ha ezek nem hülyék, akkor nem tudom ki az. Lehet a Suh kontrakt kezdett kifutni.

 4. 4

  Szilárd Süveges

  Mi az a redshirt ev?
  Nem sérült és csak azért kerül sérült listara hogy ne vigyék el a PSbol?

 5. 5

  katonadani

  basically igen.
  Annyira semmiképp sem sérült (kézsérülés), hogy egész évet ki kelljen hagynia. De ilyenkor megegyezhetnek, hogy akkor IR és kiüli az évet, aztán majd jövőre.
  Roster végi vagy kivágásra váró játékosokkal relatíve gyakran előfordul az ilyen.

 6. 6

  László Varga

  Azt Én sem tudom mit jelent pontosan a redshirt (talán piros mez=érinthetetlen?) év, de ismert trükk az IR listára helyezéssel való megtartás, persze költséges a csapatnak, általában legfeljebb néhány, fejleszthető játékossal csinálják ezt. Ahogy mondani szokták ilyenkor kitör az “influenza járvány” a ligában. :)

 7. 7

  pritek

  A teljes ev azert meg nem biztos. IR ok mert tenyleg serult es kell a hely ev elejere, de lehet visszahozzak. Addig ugyis kiderul valakirol, hogy kutyauto, vagy megserul.

 8. 8

  katonadani

  ha jól tudom ilyenkor IR-re tenni csak egész évre lehet, keretszűkítés után lehet úgy IR-re tenni, h visszatérhet belőle

 9. 9

  pritek

  Nocsak nocsak. Igy rogton tobb ertelme van nehany dolognak :) koszi

 10. 10

  Szilárd Süveges

  de ez nem fosztana meg a jatekost attol hogy mas csapatban amugy lenne eselye jatszani. Ertem ez alatt hogy nem akarja a csapat az 53as keretbe tenni de hosszabb tavon tennenek veled egy kiserletet. Viszont ha PS akkor onnan felveheto sept 2-an es akkor bukjak. Szoval a csapat allaspontjat megertem, a jatekoset kevesbe hogy neki miert eri meg ha amugy jatszhatna. Persze lehet hogy akinek erre jo eselye lenne az nem megy bele az IR-be, de az is egy kerdes hogy ebbe van e a jatekosnak beleszolasa.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team