Connect with us

Hír

Rövidhírek hétfő reggelre

Igazolások, kivágások, sérültlistára helyezések tegnapról.

A Dolphins kivágta TJ McDonaldot a nagy újjáépítés szellemében. Érdekes módon nem spórol ezzel a lépéssel a Dolphins, hiszen $5 miliós alapfizetéséből $3,7 millió garantált volt, és még a két éve aláírt 4 éves, $24 milliós szerződésének aláírási bónuszának fele is bennragad halott pénzként a sapkában. Tavaly 14 meccsen volt kezdő a 29 éves játékos.

A Packers kivágta Josh Jonest. A 2017-es második körös safety korábban cserét kért a csapattól, azonban végül kivágás formában távozik Green Bayből és kerül waiverre, ahol mind a 31 csapatnak lesz lehetősége felvenni a jelenlegi szerződésével együtt. Jones 29 meccsen játszott az utóbbi két évben, 12-n volt kezdő, 126 tackle-je, három sackje és egy interceptionje van eddigi karrierje során.

A Raiders leigazolta a korábbi Chargers-védőfalember Corey Liuget-t, mindeközben pedig sérültlistára tette a futó Doug Martint.

A Cardinals kivágta a pass rusher Andre Branchet, akit júniusban igazolt a szabadügynökpiacról. Emellett a csapat sérültlistára tette az újonc elkapó Hakeem Butlert, adva neki egy redshirt évet a tanulásra, fejlődésre.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!