Connect with us

Hír

Shurmur: Most kérdezzék a kritikusokat, mit gondolnak Daniel Jonesról

A Giantset rengetegen kritizálták – köztük mi is -, amiért Daniel Jonest választotta 1/6-ra. A srácot még egy New York-i baseball-meccsen is elég rendesen kifütyülték. Aztán jött az előszezon, és három meccs alapján rendesen rácáfol a kétkedőkre. Persze, ez még csak előszezon, Blake Bortlesnek is kiváló első preseasonje volt, ettől függetlenül tényleg nagyon jó teljesítményt látunk az újonctól, aki elég rendesen kopogtat Eli Manning kezdő pozíciójának ajtaján.

A Giantsnél persze nincsenek meglepve Jones teljesítményén, Gettleman készítheti az “Én megmondtam” beszédeit, Shurmur pedig már most beszólt a kétkedőknek.

Kérdezhettek bármennyit arról, hogy miért szeretem. De szerintem itt az idő megkérdezni azokat, akiknek nem tetszett korábban, hogy most mit gondolnak.

Jones tegnap 9/11, 141 yard mutatóval zárt, az előszezonban 25/30, 369 yard, 2 TD a mérlege. Tegyük hozzá, hogy volt három fumble-je, amiből kettőt elvesztett a Giants, ettől függetlenül tényleg jól mutatott a pályán. Valószínűleg azonban ez sem lesz elég, hogy első héten kezdő lehessen, ugyanis egyelőre Eli Manning helye be van betonozva – részben a tulajdonos által. Az viszont egyértelmű, hogy Shurmur nagyon bírja Jonest.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!