Connect with us

Hír

TRADE: A Vikings szerezte meg a Ravens rúgóját

Bár a Bears tűnt a legesélyesebbnek, végül a Vikings szerezte meg a Ravenstől Kaare Vedviket. A norvég rúgó és punter remek előszezonon van túl eddig: a Ravens idei szezonnyitóján négy mezőnygólt értékesített, egyet ráadásul 55 yardról, de már a tavalyi előszezonban is mutatott ígéretes jeleket.

A Vikings Adam Schefter információi alapján egy 2020-as 5. körös picket adott a rúgóért. Egyébként 1996 óta nem adtak ilyen magas picket rúgóért.

Mivel puntolni is tud, egyelőre nem egyértelmű, hogy Dan Bailey (K) vagy Matt Wile (P) helyére érkezett – bár az sem kizárt, hogy mindkettőjüket helyettesíteni tudja. Ilyenre utoljára 2006-ban volt példa a Falconsnál, de Michael Koenen 3/9-es mezőnygólmutatóval nyitott, így elengedték ezt a tervet. Viszont ha Vedvik képes magas szinten művelni mind a két posztot, akkor egy plusz rosterhelyet szabadíthat fel a Vikings.

A Ravens nagyon jól járt, ritkán adnak csapatok egy ötödik körös picket egy olyan, cut előtt álló rúgóért, aki még soha nem játszott az NFL-ben téttel bíró meccsen. Csütörtökön az előszezonban négy mezőnygólt értékesített – köztük egy 55 yardosat -, illetve volt két 50+ yardos puntja is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!