Connect with us

Hír

TRADE: Két támadófalembert is szerzett a Patriots

A Patriots úgy döntött, ideje felturbóznia kicsit a támadófalának mélységét, így egy napon belül két cserét is végrehajtott ennek céljából. Egyrészt érkezett Arizonából Korey Cunningham, akiért egy hatodik körös picket áldozott fel a Pats, másrészt Baltimore-ból Jermaine Eluemunor – az érte adott ellenérték egyelőre nem ismert.

Cunninghamnek ez lesz a második éve a ligában, és Marcus Gilbert mögött a Cardinals második számú jobb oldali tackle-je volt. Tavaly a hetedik körben, konkrétan a 254. választási joggal választotta őt a Cards, és hat meccsen kezdő is volt a csapatnál újoncként. Játszott már a fal mindkét szélén, így minden bizonnyal a harmadik számú tackle szerepét kapja meg a Patriotsnál Isaiah Wynn és Marcus Cannon mögött.

Eluemunor 2017-ben volt ötödik körös játékos, 17 meccsen lépett pályára Baltimore-ban, ebből háromszor kezdőként, kétszer guard, egyszer tackle poszton. Tavalyi évét a gyakorlócsapatban kezdte meg, majd innen vitték fel az aktív rosterre, és kapott lehetőséget 94 támadó- és 43 special team snap keretében. Idén az első csapattal is gyakorolt több ízben. Minden bizonnyal ezzel a cserével veszélybe került a csalódást keltő negyedik körös újonc, Hjalte Froholdt helye az aktív rosteren. Eluemunor már a második guard, akit idén elcserél a Ravens, korábban Alex Lewist küldték a Jetshez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!