Connect with us

Hír

TRADE: Megint tight endet szerzett a Patriots

Nem lehet könnyű a Rob Gronkowski utáni élet Foxborough-ban, ezt bizonyítja, hogy a Patriots nem igazán találta meg még a valaha volt egyik legjobb tight end utódját márciusi visszavonulása óta. Tegyük hozzá, hogy rendületlenül próbálkoznak Belichickék, hiszen házon belül próbálgatták Matt LaCosse-t (sérült), leigazolták már a holtszezonban Austin Seferian-Jenkinst (azóta kivágva) Benjamin Watsont (eltiltva a szezon első 4 meccséről) és Lance Kendrickset, illetve majdnem cseréltek Michael Robertsért (végül meghiúsult). Rajtuk kívül még Stephen Anderson, Ryan Izzo és Andrew Beck van rosteren TE poszton.

Most pedig újabb lépésre szánták el magukat: a Falconstól megszerezték egy trade keretén belül a 25 éves Eric Saubertet egy kondícionális hetedik körös pickért, tehát a létező legalacsonyabb ellenértékért.

Saubert 2017-ben ötödik körös volt, és leginkább a speciális egységben kapott szerepet. Összesen 30 meccsen lépett pályára, de sokat elmond, hogy a tavalyi 5 elkapásos, 48 yardos éve volt a legproduktívabb a statisztikai lapokat elnézve – a snapek 16,8%-án volt pályán a támadósorban, a rúgások alkalmával pedig 66,4%-ban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!