About the author

20 Comments

 1. 1

  Szilárd Süveges

  Én azt nem értem hogy most Sauber jobb Hollister? Az egyikert cserélt a csapat a másikat elcserélte, de különbséget nem annyira látok.

 2. 2

  kitalaltnev

  Ők tudják… 🤔

 3. 3

  csak ezt ne

  Hollistert könnyű kézzel engedtük el. A probléma nála az volt, hogy ritkán állt rendelkezésre, állandóan sérülésekkel bajlódott, a képességei bőven megütik az NFL kezdő minőséget szerintem.

 4. 4

  Fetyke

  Ugye! Mert sajnálta a Mester azt az első kört Rudolphért! :D
  Az első előszezon mérkőzést elnézve hála istennek! :D :D :D

 5. 5

  Solymi

  Anderson lesz az az Anthony…

 6. 6

  katonadani

  így van, Anthony a korábbi Saints linebacker :D

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Megvan a terv. Trade folyam: Bears /Chefs: Mack /Kelce +2nd +6th.
  NE/Bears : Kelce +2nd+3rd+4th+5th / Gostkowski +Stidham. (ez utóbbi csak Bjeela kedvéért)

  Kérem kapcsojja ki.

 8. 8

  csak ezt ne

  Az első előszezon meccsen látott WR szekció és a várható év eleji és évközi erősítések (JE, Thomas, Watson, Gordon (?)) alapján nem biztos, hogy nagyon elkapó TE kell, inkább blokkoló, amit Allen hozott az elmúlt pár évben. Az viszont kicsit nyugtalanító, hogy az eddigiekből egy sem válik be erre a limitált szerepre sem elég megnyugtató módon, úgyhogy folyamatosan kapirgálunk még mindig a kuka alján. Reméljük az idény kezdetre megoldódik a probléma. Bár azon sem döbbennénk meg nagyon, ha Gronk végül mégis játékra jelentkezne, ha nagyon szorul a kapca.

 9. 9

  bjeela

  Konkrétan három és fél ezredmásodpercig gondolkodtam a válaszon: egynagylófaxt! Indoklás: bár roppant vonzó lenne temérdek pikk(sőt, nem csak vonzó, de egyenesen okos döntés lenne), de ezek még káróból, sőt, kőrből sem lenének képesek értelmezhető játékost szerezni, nemhogy pikkből. Akkormegminek? Megszereztük aranyárért Macket, Trubiskyt, akkor most legalább nézegessük őket egy ideig. Macknél még van is értelme, Trubnál meg annyi haszna van, hogy van min dühöngeni és szidni a vezetést. Ez utóbbi meg egy roppant mindennapos elfoglaltság egy magyar polgár számára, ergo van benne gyakorlatunk, sőt, kifejezetten jók vagyunk benne.

  Óóóóhh, hogykabbe, most látom csak, hogy ezt elnéztem(mentségemre szójjon, hogy végig melóztam ezt a napot az após kedvéért a kéményépítésnél, ami finoman szólva sem profilomba vágó szakterület és mindezt 37 fokban, ergo nem vagyok a topon agyilag és nem vagyok vidám kedvemben)! Szórakozzáááteazzalajóóóóóóó… Amúgy ezektől simán kinézném ezt is.

  Kikapcsótam, de nem használt neki, most is ugyanazt csinájja…

 10. 10

  ahanem

  Vagy csere, vagy kivágás lett volna a két lehetőség, 4 TE-t felesleges cipelni, 5-öt meg még inkább.

 11. 11

  Zoltán Debreczeni

  Blokkoló TE bármelyik oldali csere falemberből képezhető ha van esze. Gronk visszatérése no no.

 12. 12

  Tamer Link

  Gronkot pótolni nem csak nehéz, DE szerintem lehetetlen. Most a mesteren van a sor, hogy kidolgozzon egy olyan szisztémát, amelyben mérsékelt szerep jut a TE- szerepkörben levőknek. Más megoldás még nehezebb. Hiába, no! Meg kell barátkozni, hogy előbb vagy utóbb el kell búcsúzni a nagy TB-től is és Julius sem játszik még tíz évet. És most elmegyek vagy sírni vagy ebédért vagy mindkettő!

 13. 13

  Szilárd Süveges

  azert talan meg lehetett volna varni az offseason veget hogy vajon megint serul-e vagy sem. Nem tudom mennyire ertekes a kapott ellenertek azt feltetelezve hogy esetleg majd megserulhet aminek a valoszinusege tegyuk fel magasabb mint az atlag. A Seahawks-nak meg erte a tobblet kozkacat? Ha igen akkor ez esetben azt kellene felteteleznem hogy Ok meg rosszabbul allnak TE poszton, amit nem hiszek. Igy az en velemeny is az hogy konnyu kezzel es feleslegesen engedtuk el.

 14. 14

  bjeela

  Sajna már most sem…

 15. 15

  Zoltán Debreczeni

  Öö. Gronk az utóbbi 3 évben 13 meccset hagyott ki. Amikor játszott, akkor is csak a szigszalag tartotta össze. Nem csak, hogy van terv az utána lévő életre, hanem rutinból kellene mennie. Julesban sajna már nincs sok dzsúz, de remélem 2-3 évig elnyargalászik. Tibiben azért reméljük még 3-4 év van. Na!

 16. 16

  csak ezt ne

  Lehetséges mégsem jellemző. Egyebekben Develin is felállhatna simán TE-ként (az eddigi WR is tényleges opció volt), vagy blokkolhat lendületből a helyéről. Úgyhogy szerintem se annyira nagy ügy, és Allent se vette senki komolyan már tavaly amikor routot futott, se mi, se az ellenfél, úgyhogy ezért fura ez a kapkodás. Egy éve fű, fa, virág volt elkapóként nálunk, idén TE reményfutam van. Bajnak nem baj, csak érdekes.

 17. 17

  Tamer Link

  Köszönöm megnyugtató szavaidat, DE a következő SB megnyeréséig kissé ideges vagyok a jövőt illetően! :-)
  Ui.: Gronk sajnos tényleg utánozhatatlan volt. Azzal a hatalmas tenyereivel elkapott mindent és hatalmas teste méretéhez képes nagyon is gyors volt és annyira, DE annyira biztos pont volt a kényes szituációkban! Lásd az AFC döntőben a KC ellen! Francba! Megint mehetek pityeregni. Azért jó volt Őt játszani látni. Egy hatalmas, csupa derűs, jópofa srác, aki nem csak felszántja a pályát, DE tudta élvezni is az életet.

 18. 18

  Krisztian Fekete

  Viszont Trubnak legalább a fizetése nem sok. Aztán 1-2 év, és neki is megadjátok a +30 millát. És onnantól másra nem is jut majd.

 19. 19

  Szilárd Süveges

  Azert a 19 eve top10-ben levo csapatban kb 9- evig ragyogott Gronk. Nyilvan egy ilyen felepitesu emberrel konnyebb meccseket behuzni, masok is lettek bajnokok es nekik nem volt Gronkjuk.
  Nem is biztos hogy a potlasan kell dolgozni, ertem ez alatt hogy egy hasonlo lehetosegu TE utan kajtatni. Gonzalesbol, Gronkbol, Wittenbol, Kelcebol keves van. Szerintem mas rendszer lesz ami tobbet epit az elkapokra es majd nehany ev mulva remelem Stidham-mel akar tobb hosszu jatek is jon.

  Amiben en remenykedek hogy a “Kraft szinten” smoothly lesz a csere es ugy vonul hatterbe Robert es elore Jonathan hogy eszre sem vesszuk a valtozast es Belichik helyere es egy ugyan azt kepviselo embert talal a csapat es a korai zokkenok nem bontjak a menedzsmentet es marad a csapat top10 a kov 20 evben is. :)

 20. 20

  Tamer Link

  Próféta beszéljen belőled! Azt én is úgy ítéltem, hogy mint minden nagy játékost egy az egyben nem lehet lemásolni. Csak esetleg eredményességben hozhat hasonló adatokat. Pats nem a váratlan meglepetések csapata. Én úgy látom, hogy csak úgy szépen nyugodtan megy és ráadásul sikeresen a csapat szekere!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team