About the author

7 Comments

 1. 1

  bjeela

  Az idei lesz a pecc egyik legkönnyebb szezonja.

 2. 2

  csak ezt ne

  Pats. Azt várom, hogy nagyon ütős csapatunk lesz idén. Az idény kezdetén, biztos, hogy az egyik legjobb lesz. A védelemnél az új DC :-)) komoly erősítést jelent. Szemlátomást komoly kihívásnak tekinti, hogy ezen a poszton még egyszer valami komolyat tegyen az asztalra. A támadóknál az általatok is említett TE hiány miatt új rendszer lesz, de ez az O még egy nagy TE igazolás nélkül is nagyon jó erőkből áll (bár még mindig reménykedem benne), mind a futóknál, mind az elkapóknál nagyon erős és mély a keret, a fal is megvan. Konkrétan WR-eknél lesz még fájdalmas elválás, mert Berriosban én JE utódját láttam, de Meyers is remek formát hozott, márpedig mindketten aligha maradhatnak. Ezt a csapatot csak egy komoly sérüléshullám állíthatja meg, akárki jön szembe. (Ez az erős gyenge sorsolás, ez semmit nem jelent. A Colts hová volt sorolva például? Most akinek ez egy nagyon nehéz meccsnek volt beírva, az nem biztos, hogy az lesz, és még nem is megy az idény.) Az igazi mérce meccseket általában jó játékkal szoktuk hozni, ez idén a Browns és a Chiefs lesz, ha ezeket megnyerjük és megvan az első két kiemelés egyike, akkor egy 12-4 is tökéletes lesz (vereségek Jets, Bills idegenben, Ravens, Texans). Kicsit túl erősnek érzem a kezdő keretet, olyan 2015-ös szitu van.

  Jets jó lesz, nem zárom ki náluk a PO-t, Gase rendszeresen képes volt legyőzni a Patset évente egyszer, ez lehetett az ajánló levele. Szerintem neki az első évre az célkitűzés, hogy próbálja meg mindenképpen seperni a Patriotsot, ami remélem nem fog sikerülni nekik. 9-10 győzelem is lehet.

  Bills, én viszont ebben az edzőben nem hiszek. A legjobb védelem a miénk lesz és nem csak ebben a csoportban. Azért 8 győzelem körül várom őket.

  Dolphins, na ez a csapat ami igazán érthetetlen. A szakmai bénáskodás csúcsai. Szerintem itt pontos volt az elemzésetek, pár kiemelkedő meccs, és nagy összezuhanások várhatóak tőlük. Úgy érzem szegény Rosen cseberből-vederbe került. Ugyanakkor a HC jó agresszív védelmet fog a pályára küldeni, ez már az előszezonban is látszott, úgyhogy érdekes kis csapat is lehetnének.

  A college meccs nagyon tetszett, bár az időhúzás a Luck bejelentés kapcsán nem kicsit borzolta az idegeimet. Gratula, és így tovább Bálint!

 3. 3

  wolandrule

  Jets 9-10 győzelem, Patriots söprés? Melyik univerzumban?

 4. 4

  csak ezt ne

  Szerintem is optimista voltam velük kapcsolatban, valójában csak szurkolok nekik azért, hogy ez a gyenge a csoport mantra alább hagyjon.

  Igazából nekünk sose volt könnyű velük, még a nagyon gyenge éveikben is nekünk meg kellett feszülni ellenük, főleg idegenben, ez elég sokszor nem is sikerült, de tényleg jó lenne egy igazi csoport rivális, akivel ténylegesen várni lehetne azt az évi két rangadót. Amióta Rexi elhagyta a csoportot, nincs igazán hangulata a csoport meccseinknek. Most már Gronk sincs aki még vitt valami kis életet a Bills ellen idegenben, úgyhogy kellene egy emelkedő franchise a csoportunkban. És minden a podcastben is szereplő őket ért jogos kritika ellenére, még bennük látok némi esélyt erre.

 5. 5

  Zoltán Debreczeni

  Tökre remélem, hogy ők nem így gondolják. Értem én, hogy fogadják a Piccit, Séfeket, Dallast, Klívlendet, de nekem nem úgy tűnik, hogy ott a töküket vakarták volna az offseasonben. Eaglsbe, Ravensbe vagy Texansba menni sem sétagalopp.

 6. 6

  bjeela

  A legnehezebb meccseiket otthon játsszák, amik közül szvsz Vasas, a Barnák és a Séfek a nehezek, bár Vasas gyengült tartalmilag, a Barnák még kialakulatlanok, a Séfek meg elvesztették pár fegyverüket tavalyhoz képest, a Csikósok meg egyértelműen egy szinttel lejjebb vannak. A többinél egyedül az Eagles necces idegenben, mert ezt a Ravenst és Houstont nem tekinteném ellenfélnek, ez a Pecc túl erős hozzájuk képest. Azaz szerintem ebből a hét meccsből négy nyerhető, a többi három(Sasok, Séfek, Barnák) ki-ki meccs. Idén simán csinálhatnak egy 12:4-et, de egy 14:2 sem lenne eget verő meglepetés.

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Ámen. Bár tavaly is akkor ment a legjobban a szekér amikor szarráaggódtam magam.
  Asszem idén nagyon jó volt a Draft. Winovich basszus.

  Gyorsan meg is néztem a Carolina highlightsot. Vérzik a szívem Meyers, Olszewski….

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team