About the author

6 Comments

 1. 1

  bjeela

  A döntés jó, de azon agyalok, hogy ahogy a sisakok egyre nagyobbak lesznek a fejsérülések elleni védelem érdekében, úgy egyre nehezebb lesz kikerülni, hogy a sisak ne érintkezzen a másik játékossal. Egy hőskorbeli képet a maival összevetve ott még volt valós értelme a vállal való ütközésnek, ma viszont ennek a kivitelezése egyre nehezebb lesz, miközben előre kellene haladni. Persze a látványosan fejjel felöklelő mozdulatokat könnyű észrevenni, de félő, hogy a vétlen mozdulatokból bekövetkező fejjel való ütközések száma ettől a szabálytól nem fog csökkenni számottevően.

 2. 2

  Fetyke

  A sisakok nem a fejsérülések elleni védelem miatt lesznek egyre nagyobbak, hanem mert egyre nagyobb “állatok” játszanak a pályán, akiknek a feje is akkora, mint egy görögdinnye. :D Láttad te már Linval Josephet például nyilatkozni? A feje nem fér bele a képernyőbe! :D :D :D Képzelheted mekkora sisakra van szüksége.

 3. 3

  László

  Erre meccsenként kb 100-150 zászlót lehet majd dobni.

 4. 4

  Bujdy Bujdy

  Nincs is annyi a bíróknál!

 5. 5

  László

  Akkor most már legalább tudjuk miről szól ez az egész, valakinek van egy sárga zászlókat gyártó cége és helyzetbe akarják hozni.

 6. 6

  reszelo.aladar

  Ha repül rá a Personal foul és 2 után villan a piros lap, akkor van értelme. A tepis épségét legjobban úgy lehet védeni, hogy a különösen nagy állatoknak nincs helye a pályán.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team