About the author

15 Comments

 1. 1

  Tamás

  Jobbulást neki.
  Úgy látom a center játékosoknak nincs szerencséjük, tavaly Frederick hagyta ki a teljes szezont, most Andrews hagyhatja ki.

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Jobbulást!

 3. 3

  wolandrule

  Apu, kezdődik… Az egyik kedvenc játékosom, lehetne 3 gyűrűje is, ha a jó Bill előbb lecseréli a bólogató Storkot. Nagyot ment már az első szezonjában, de BB a rutinra szavazott a Denver ellen…
  Mik itt az opciók? Kihagyhatja, vagy kihagyja? Mennyi a gyógyulási idő?

 4. 4

  wolandrule

  Köszi a kimerítő választ.

 5. 5

  csak ezt ne

  Na pont az ilye sérülések amik bekavarnak egy csapat erejébe. Andrews természetesen kulcsember, elképesztően nehéz lesz helyettesíteni. Persze szurkolok a gyógyulásáért, és visszavárom, de a hosszú távú egészség lehet nála is közbeszól.

  Next men up. És indul a center kukázási projekt…

 6. 6

  László Kovács

  Ez pont az a probléma ami a pár hét pihetnőtől kiterjedhet az egész szezonos kihagyásig, szóval elég széles a skála.

 7. 7

  Tibor Cseh

  Ez nem egy sérülés.Ilyen fiatal korban ritkán fordul elő,kivéve,ha doppingol az illető.Az EPO használatának egy viszonylag gyakori mellékhatása.

 8. 8

  craslorg

  Ha nem kell műteni, akkor is esélyes, hogy pár hónap kiesik, mire 100%-osan biztosak lehetnek a rög megszűnésében és még mindig kérdéses, hogy mennyire hajlamos rá. Persze függ a rög nagyságától is. Kis rög véralvadásgátlóval, kezeléssel gyorsan megszüntethető, 1-2 hét, utána persze további kezelés kell, ami minimum fél év, csak akkor már elég a tablettás módszer és folyamatos ellenőrzés, mennyire híg a vér (INR értéket kell szinten tartani, nem lehet se túl magas, se túl alacsony). Nagy rögnél műtét. Kezelés nélkül meg még 50% eséllyel újra kialakulhat, illetve súlyosabb szövődmények is lehetnek. Én azt mondom, hogy ez a szezon kuka.

 9. 9

  Vicgeordie

  Kihagyhatja, de ez egy nagyon veszélyes dolog. Nem tudom rémlik-e még a 2017-ben draftolt Antonio Garcia neve? Neki ugyanez a baja volt, és majdnem ráment a karrierje. Vagy a Bengals guard-ja, Boling, aki visszavonult egy ilyen után…

 10. 10

  atis123Juve

  Alá tudod ezt támasztani valamivel?

 11. 11

  Péter Kovács

  Túlsúlyos embereknél gyakrabban előfordul fiatal korban is.

 12. 12

  Tibor Cseh

  Melyik részét?

 13. 13

  atis123Juve

  Hát hogy fiatalkorban csak EPO miatt fordul elő.

 14. 14

  Tibor Cseh

  Nem azt írtam,hogy csak EPO miatt fordul elő,hanem hogy ez annak egy gyakori mellékhatása.Átlagban úgy 1000 emberre jut egy ilyen eset.Főleg idős fekvőbetegeknél fordul elő,plusz hajlamosító a terhesség,fogamzásgátló szedés,daganatos betegségek,műtétek stb.Mâs doppingszerek is kiválthatják,az EPO csak a legismertebb.Persze
  nem 100%,hogy ő is doppingolt,de ezek az esetek gyakoriak az NFL-ben,az agyvérzésekkel együtt,ami nem éppen a fiatal,sportoló férfiak betegsége.Az NFL általában egy rövidhír formájában emlékezik meg ezekről az esetekről a honlapján,az okozatról mindig szemérmesen hallgatnak.Ne érts félre,nem ez ellen a srác ellen beszélek.Ők áldozatai ennek és amikor megtörténik a baj,sokszor elengedik a kezüket.

 15. Pingback: Jó pár cserét végrehajtottak a csapatok tegnap | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team