Connect with us

Hír

Visszatér a nyugdíjból, az Eagleshöz ír alá Josh McCown

Elég cudarul állt az Eagles csereirányítókkal a mai napig, ugyanis Nate Sudfeld eltörte a csuklóját, Cody Kessler agyrázkódást szenvedett, az újonc Clayton Thorson pedig borzasztó holtszezonon van túl. És mivel az utóbbi 15 évben mindössze kétszer tudott egy irányító végigjátszani egy teljes szezont Philadelphiában, így kellett egy minőségi backup. Ezt meg is találták a sasok, ugyanis Josh McCown csatlakozott a gárdához egy évre garantált $2 millióért, ami akár $5,4 millió is lehet.

A 40 éves irányítónak ez lesz a 17. szezonja az NFL-ben, és az Eagles lesz a 11. csapata a Cardinals, a Lions, a Raiders, a Dolphins, a Panthers, a 49ers, a Bears, a Buccaneers, a Browns és a Jets után, illetve egy évet a UFL-ben is lehúzott a Hartford Colonials színeiben. Karrierje során 23-53-as mérleget tud felmutatni 79,7-es passer ratinggel, de mint a jó bor, a korral csak jobb lett. McCown egyébként idén bejelentette visszavonulását és kapott is egy állást az ESPN-nél, azonban ennek ezek szerint várnia kell még egy évet.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!