About the author

7 Comments

 1. 1

  renningan

  1. Lehet, velem a hiba, de én Mosleyban soha nem láttam többet egy jó linebackernél. Abszolút kezdő kaliber a jobbak között van, de hogy elit lenne, vagy vezér, vagy bármi, az nekem eddig nem jött le. De ennek apropóján megnéztem a PFF értékelést is, hátha csak én vagyok vele túlságosan negatív:

  Wagner: 86, 91, 94 -es értékelés az elmúlt három évben.
  Mosley: 76, 72, 73-as értékelés.

  Tavaly Wagner top1 LB volt a PFF-nél, Mosley a 22. Persze ez egy év és egyfajta értékelés, de én Mosleyt jelenleg a top10-be sem tenném (oda most kapásból Wagner, Kuechly, LVE, Jaylon Smith, Telvin Smith, Dion Jones, Darius Leonard, Lavonte David, Jordan Hicks és KJ Wright kerülne, de nagyon szeretem Avery Williamsont is, illetve Mosleyt nem feltétlenül tartom jobbnak vagy tehetségesebbnek, mint Eric Kendricks, Myles Jack, Jerome Baker vagy Roquan Smith, de az idei top2-ben is látok annyi potenciált, hogy hozzák a szintjét).

  2. Egyetértek, a Seahawks egy ésszerű és reális szerződést írt alá. Ez is csak azt mutatja, hogy a Jets mennyire elszállt (Adam Gase máig nem érti, hogy ezt hogyan). Mosley a fentiek miatt nem ért annyit, és az teljes garantált tartalma is nagyon durva.

  3. Ha top5 játékos lenne, akkor sem feltétlenül értenék egyet azzal, hogy éves szinten 3 millióval kapjon többet, mint a második legjobban kereső LB a ligában. Az, hogy ez és a 3 éves garantált is összejött, az nagyon nem volt reális a Jetstől. Mosley kvázi olyan szerződést kapott, mintha ő lenne a linebackerek Aaron Donaldja.

 2. 2

  acsdav2

  Köszi, hogy ilyen részletes választ adtál. :) A PFF hiányában én leginkább arra támaszkodtam, hogy zsinórban 3 szezonban volt 2nd team All-Pro. Ez alapján én Wagner,Kuechly,LVE és Leonard mögé helyeztem. Meglep a PFF és ha már sokszor megvédtem, akkor most úgy fair, hogy elfogadom az ítéletüket és nem adok mindenáron az All-pro szavazatokra. Elfogadom az érveidet, a Jets valóban túlfizette. :)

 3. 3

  ahanem

  Az egyetlen pozitívum Mosley szerződésében, hogy a 2022-23-as években is csak 18m lesz a cap hitje, így ha jól játszik, akkor abban a viszonylatban már olcsónak fog számítani, vagy viszonylag könnyű lesz elcserélni.

 4. 4

  acsdav2

  1.Erős kijelentésnek érzem azt, hogy óriási a különbség Mosley és Wagner között. Nyilván Wagner a legjobb (Kuechly mellett) a posztján, de az ex-Raven is Top 5 ám.
  2. Az LB poszton 30 felett nem nagyon vannak top játékosok. Ezzel Wagner is tisztában van. Olyan szerződést nem fog kapni 29 évesen, hogy 3 évig ne lehessen kivágható. A Seahawks okosan csinálta. Szerintem alapvetően 2 évvel számolnak Wagner esetében (1 év utáni kivágás szerintem nem reális), ami a csapatnak is jó. Illetve Wagnernek is hiszen 2 év alatt 36,5M-t keres majd meg, ami jó éves átlag.
  3.A Jets is remek munkát végzett. Egy posztján TOP 5 játékost nem fogsz tudni úgy szerződtetni, hogy 3 éven belül kivágható legyen. Ahhoz nagyon béna ügynöknek kell lennie. 3 év után, amikor 30 éves lesz Mosley, tehát várhatóan romlik a teljesítménye, akkor könnyedén kivághatják.

 5. 5

  katonadani

  Mosley futás ellen kiváló egyébként, a coverage képességei nem olyan jók, ezért van ilyen kétes megítélése.

 6. 6

  Wyatt

  Mosley meg a Ravensben sem volt top 5, nemhogy a linebackerek kozott osszessegeben. En Wagnernek sem adnek ennyi penzt ( ket eve meg a 10 misi is kiugro volt… ), de ha mar off-ball linebacker, akkor o es Kuechly oke. De Mosley meg a top 15-ben is karcos lenne. Ugyhogy en orulok, hogy a Jets ilyen szerzodest adott :)

 7. 7

  acsdav2

  Elfogadom, hogy nem ér évi 17M-t, de zsinórban 3-szoros 2. csapatos All-Pro-ra azt mondani, hogy top 15-ben is karcos, azért már túlzás.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team