Connect with us

Érdekességek

1954 óta tartó sorozatot készül megszakítani a Cardinals

A jelek szerint semmi nem akadályozza Kyler Murray-t abban, hogy vasárnap kezdőként lépjen pályára élete első NFL-mérkőzésén. Amennyiben ez megtörténik, 1954 óta most először fog újonc irányító kezdeni a nyitóhéten a Cardinals színeiben (via PFT).

 

 

1954-ben az akkori 1/2-es Lamar McHan volt a csapat kezdője. Nem volt különösebben sikeres karrierje, négy évig volt csak a Cardinals játékosa. Talán emiatt nem dobta be azonnal az újonc irányítóit a mély vízbe a Cardinals, pedig volt pár első köröse is a csapatnak az évek során.

 

McHan távozása után ugyanis King Hill érkezett 1/1-esként (1958), de nem kapott rögtön bizalmat, és hasonlóan járt az 1/2-es George Izo is (1960), akinek ráadásul csak egy szezon jutott a Cardinalban. A 2006-os 1/10-es Matt Leinart is fiaskó volt, bár ő eredetileg Kurt Warner miatt nem kezdhetett az első héten, a 2018-as 1/10-es Josh Rosen – aki már a Dolphins játékosa – pedig Sam Bradford mögött kezdte tavaly az évet.

 

Tulajdonképpen Murray lehet nemcsak az első újonc Cardinals-irányító, aki az elmúlt bő 60 évben kezdett az első héten, hanem ő lehet a csapat első első köröse, aki beválik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!