About the author

11 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Újonc. Kevés college tapasztalattal. Újonc edzővel. Rossz fallal. Magabiztosan, hogy a college szisztémájuk működni fog. Mindezt egy scat back testével.
  Miért ne válhatna be?

 2. 2

  bjeela

  Annyira kicsi és gyors, hogy nehezen kapják el a védők. Akkor lesz gond, ha párszor telibeverik.

 3. 3

  Fetyke

  Persze ha a linebacker sort CB-el töltik fel, mint tette azt tavaly a Chargers Lamar ellen, akkor már nem is lesz olyan gyors. :) Igaz, olyan nagy ütéseket sem fog kapni cserébe. :)

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Oké. Tfh túléli. Akkor még nem passzolt egyet sem. Vajon menni fog? Csak mert a generational talent jelző kicsit bőkezűen van szórva. Főleg a sajttájokon. Khm. Ugye Mr Keim?

 5. 5

  bjeela

  Azt minden évben elmondják pár játékos esetében, mert ugyebár biznisz iz üzlet. Passzolni meg majd fog bőven, más kérdés, hogy látja-e majd a célpontot a 175 centijével a kétméteres fal mögött.

 6. 6

  ahanem

  hónaljak alatt simán kilát

 7. 7

  pritek

  Russel Wilson? Valaki? Brees?

 8. 8

  pritek

  Kulonbseg, hogy Murray nem a futasokra epit, hanem passzra.

 9. 10

  Zoltán Debreczeni

  Lássuk, hogy megy neki a profik közt. Nagyot kockáztattak. Nagyot hypeoltak. Nagyot nyilatkoztak. Most meg nagyon szeptember van. Én kíváncsi vagyok.

 10. 11

  pritek

  Tokre nem ertem. Hol volt nagy hype? 1/1 a gyerek, ugy hogy elso korben draftoltak MLBbe is. Ilyen meg nem volt tudtommal. Ehhez kepest a hype korulotte nulla. AB sisakjarol tobb cikk volt mint Murrayrol.
  Senki nem mondott olyat, hogy leigazza Murray es a Cards az NFLt. Semki nem mondott olyat hogy vele fixen SBt nyerunk, se azt hogy biztos a rajatszas, de meg azt sem hogy egyaltalan pozitiv szezonunk lesz. Generational talent. Ennyi volt. Tehetseg, nem jatekos. Megis mit kellene mondania a GMnek miutan lecserelte ra a tavalyi 1/10es iranyitojat? “egesz igeretes, ugyhogy gondoltam probaljuk meg hatha bejon” vagy mi?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team