About the author

19 Comments

 1. 1

  renningan

  Ez a cikk, és az összes többi kis lakattal ellátott patreonos cikk is a patronoknak köszönhetően jöhetett létre. Az ő támogatásukkal reményeink szerint hosszú távon fenntartható, sőt fejleszthető lesz az oldal, ezt pedig extra cikkekkel szeretnénk nekik meghálálni. Ez is egy ilyen.

  Ha valakit érdekelnek ezek az extra cikkek, vagy csak szeretné, hogy még sokáig legyen FK!, akkor lehetősége van a támogatásunkra (nem kényszer, nem kötelező), amit előre is nagyon köszönünk. A támogatásotokkal ugyanakkor nem csak az oldal működtetését, a mindenki által elérhető tartalmak elkészülését teszitek lehetővé, hanem ezeknek az extra cikkeknek az elkészültét is:

  – a 4 dolláros támogatással a Kupaktanács, a Best of és a Minden, ami NFL rovatainkba tartozó cikkek elkészülését támogatjátok, így ezekhez természetesen hozzá is férhettek.

  – a 8 dolláros támogatással a Portrék, a Történelmi cikkek és a Coin Toss cikkek elkészülését IS támogatjátok, így a Kupaktanács, Best of és Minden, ami NFL mellett ezek is elérhetőek lesznek számotokra.

  – a 15 dolláros támogatással a Playbook cikkek, a Hét játékai elemzések és a Szerződéselemzések megírását IS támogatjátok, így a Portrék, Történelmi cikkek, a Coin Toss, Kupaktanács, Best of és Minden, ami NFL mellett ezek is elérhetőek lesznek számotokra.

  Minél több támogatónk lesz, annál több hasonló cikkel fogunk jelentkezni, hisz ez azt jelenti, igény van az oldalra és a munkákra, ezt pedig elsősorban így tudjuk honorálni.

  Ha viszont valakit zavar az, hogy bizonyos cikkeket csak a Patronok olvashatnak el, még véletlenül se legyen dühös vagy frusztrált. Mint ahogy fentebb írtam, ez és a jövőbeli összes többi, lakattal ellátott extra cikk a Patronok nélkül nem jöhetne létre, és ugyanúgy nem lenne lehetősége elolvasni. Nekik ajánljuk az összes többi anyagot, ami a cikkek 90-95 százalékát jelenti.

 2. 2

  bjeela

  Szerintem Ramseynek most esett le a tantusz, hogy ez egy rohadt jó csapat.

 3. 3

  renningan

  De az edzők, akik basztatják? :D Vagy a menedzsment, ami nem akarja megfizetni? Érte szinte csak jó csapat fog ajánlatot tenni.

 4. 4

  bjeela

  Ezekkel a pénzéhes játékosokkal csak a baj van…

 5. 5

  Fetyke

  Szerintem a Pats, Raiders, Rams és talán az Eagles ajánlatai messze vannak a Jaguars szempontjából elfogadhatónál. Ennél Ramsey szerintem és az elmondásotok szerint is többet ér.

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Kit fog megütni?

 7. 7

  vabu

  Azt mondta ő csak nyerni akar(gondolom meccseket és gyűrűt is), akkor viszont mennie kell, mert a Jaguars egy ideig nem lesz contender csapat.

 8. 8

  Snagal

  4ből 3 kiemelt cikk “fizetős” …
  A cikkeket szívesen olvastam de csak hírek miatt nincs értelme ide járni, azt a külföldi oldalakon is elolvashatom.
  Nem gondoltam anno mikor javasoltam a patreont hogy lényegében fizetőssé teszitek az oldalt :)
  Azért érdemes óvatosan bánni vele mert ha csak a “fizetős” vendégek maradnak akkor meg a hirdetések fognak elértéktelenedni… (Bár ha ennyire nem ment eddig akkor gondolom nagy vesztenivaló nincs benne)

 9. 9

  chester

  Elotte meg 7 kiemelt cikkbol egy volt fizetos ha jol remlik. Egyszer tobb van, masszor kevesebb.

  Sajnos a sok kotelezo cikk mellett nem megy mashogy az ekkora merteku kontentgyartas, igy meglatjuk ez hogy mukodik.

 10. 10

  Snagal

  Én mindig csak 4et latok egyszerre így abból tudok kiindulni :)
  Az anyagi részét ti látjátok, hogy éri meg majd jobban.
  Csak gondoltam egy nem-patreonos vélemény is elfér itt.
  (Ha mondjuk több pénzt akartok akkor dobjatok fel pár flame-re alkalmas cikket aztán tegyétek fizetőssé a hozzászólást :D )

 11. 11

  chester

  Hat nezd, a Patreon elvileg ugy mukodik, ha adsz is valamit a tamogatasert. Az remelem ertheto, hogy az eddigi igyis leterhelo mennyiseg melle meg plusz cikkeket nem tudtunk bevallalni. Maradt ez a megoldas, meglatjuk mi lesz belole. Nem eroszak a disznotor.

 12. 12

  ahanem

  Mondjuk most pont nyertek.

 13. 13

  ahanem

  A menedzsment nem, de most olvastam, hogy a tulaj viszont szeretné megfizetni.

  Na ez az a helyzet, ahova nagyon nem szeretnék kerülni….

 14. 14

  renningan

  Az vicces lenne, ha maradna és rekordfizetést kapna :D

 15. 15

  ahanem

  Hard Knocks elején senki sem mondta volna, hogy AB peccben kezdi a szezont, Ramsey meg hasonlóan bajos eset, még akkor is, ha a csapatnak is van beleszólása

 16. 16

  Nem robot

  Ha Rams, vagy Chiefs lennék, rámennék akármennyiért :D
  Többieknek túl jó ahhoz a defük, hogy mindent rárakjanak Jalenre, de ők ketten szerintem adhatnának érte sokat, win now miatt.
  Ja meg a Raiders helyében nem vinném, hacsak nem akarnak még egy Patshez kerülő playert :D
  Steelersbe jobban örültem volna neki, mint Minkahnak, dehát most már csak reménykedhetek, hogy jó lesz ő is.

 17. 17

  Petyka

  Számomra kicsit érthetetlen,hogy mire van ez a nagy felháborodás, továbbra is is van bőven tartalom amit el lehet olvasni összefoglalók,podcastek stb. és mióta van patreon érzékelhetően több tartalom kerül fel az oldalra. Hát az hogy egy részük fizetős nem egy olyan nagy ár ha azt nézem,hogy a 4 dolláros csomagért már a plusz tartalmak nagy része elérhető. Ami meg nagyjából egy csoki megspórólás hetente :D Aki nem érzi,hogy ez mekkora energiát igényel a srácok részéről az csak egy forduló összefoglalóját írja meg és talán picit átértékeli a dolgokat. Hajrá srácok, remélem a jövőben többel is foglak tudni támogatni titeket,mint most,mert megérdemlitek.

 18. Pingback: Dugába dőlhet a Ramsey-trade? | Fűzővel kifelé!

 19. 18

  Gábor Ujvári

  Vannak tartalmak amiket en peldaul sosem nezek vagy hallgatok. Biztos van statisztikatok arrol, hogy mi kevesbe nepszeru. Azok hanyagolasaval szinten lehetne magatokat tehermentesiteni. Esetleg azokat fizetosse tenni…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team