Connect with us

Minden ami NFL

7 csapat, amely cserélhet Jalen Ramsey-ért

Jalen Ramsey, a Jacksonville Jaguars sztárcornere cserét kért, és a Jaguars hajlandó lenne megválni a védelme egyik legjobbjától – természetesen megfelelő ellenértékért cserébe, ami jelen esetben két első kör a hírek szerint (bár a csütörtök esti győzelem után lehet, hogy meggondolják magukat a felek). Összeszedtünk hét csapatot –köztük a tavalyi két Super Bowl-résztvevőt –, amelyek partnerek lehetnek egy cserében.

 

 

Először is kezdjük az árral. Minkah Fitzpatrick úgy ért első kört (ráadásul jó eséllyel top 10-est) hogy papíron négy évig ugyan olcsón megtartható, de igazából nem mutatott eddig semmit, illetve safetyként, vagyis nem prémium poszton használná a Steelers. Ebből kiindulva  Ramsey érhet akár két elsőt, vagy legalábbis ehhez közelítő ellenértéket –egy top 10-es, sokak szerint top 5-ös játékos egy prémiumposzton (CB), és papíron két évig megtartható relatíve olcsón (idén három, jövőre 13 millió dollárt keresne – bár már idén is új szerződést akart). Egy SB-contendernek vagy egy win now módban lévő középcsapatnak abszolút megérné a befektetés.

 

 7. San Francisco 49ers
 Ellenérték: 2020-as 1. kör + 2021-es 4. kör + Solomon Thomas 

A 49ers tipikusan az a csapat, aminek most már nagyon kellene villantania valamit – ha mást nem, legalább egy rájátszásrészvételt. Solomon Thomas elcseréléséről már korábban is pletykáltak, a csapat mély védőfalába egyáltalán nem létszükséglet a korábbi 1/3-as, ráadásul még csak nem is játszik olyan jól. A Jaguarsnak viszont pont kapóra jönne: az ötödik körös opciójával még három évig lenne szerződése, vagyis kapna egy nagy potenciállal bíró pótlást a Yannick Ngakoue/Calais Cambell utáni időkre. Egy jó eséllyel top 20-as első körös pick-kel megspékelve már korrekt ajánlat lenne Ramsey-ért, aki nem csak azonnali impactet fog jelenteni, de hosszú évekre megoldhatná a csapat CB-gondjait.

 

Richard Sherman már nem fiatal és nem is játszik jól, jövőre pedig 9 millió dollárt lehetne felszabadítani az elküldésével, ami egy korrekt alap lenne Ramsey hosszabbításához. A túloldalon pedig ott lenne Ahkello Witherspoon, aki ha a jobbik arcát mutatja, Ramsey-vel párban egy elég jó kis CB-duót alkothatna.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!