Connect with us

Érdekességek

A Browns még mindig Browns

Sokan ősszintén hittek reménykedtek benne, hogy a Browns végre valahára feltámad és egy potens csapat képét mutatja. A fogadóirodák megőrültek, egyenes Super Bowl-favoritnak tartották a csapatot, erre most pont ugyanott tartunk, ahol az elmúlt 17 évben egy esetet leszámítva bármikor.

 

 

A Browns jelenleg 1-2-es mérleggel rendelkezik, vagyis három hét után nincs pozitív mérlege – pont úgy, ahogy az elmúlt 17 évből 16 alkalommal. Ebben természetesen nagy szerepe van a csapat franchise irányítójának, Baker Mayfieldnek is, aki bár 2018-ban mindössze háromszor dobott maximum egy TD-t 1+ INT mellett, idén viszont eddig 3/3-as a mérlege ilyen téren.

 

Az sem segíti a Brownst, hogy jelenleg 35 büntetésnél tart, ami holtversenyben a legtöbb, de büntetésből benyelt yardokban azért magabiztosan vezet (327 vs. 264). Ráadásul nem csak kis büntetéseket gyűjt a csapat, hanem a legsúlyosabbakat: a 15 yardot érő roughing the passer büntetésből például már négynél tartanak Myles Garrették, ami duplája a második legtöbbnek.

 

Nagyon szívesen hoztam volna pár pozitív statisztikát is, ami bizakodásra ad okot, de nem találtam (+1 negatív bónusznak: Mayfield eddigi mérlege 1-6-os pozitív mérlegű csapatok ellen).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!