Connect with us

Érdekességek

A Cowboys 21 pontos favorit a Dolphins ellen, de a Patriots ezt is lenyomja

A jelenlegi állás szerint a Cowboys 21 pontos favorit a Dolphins ellen a fogadóirodák szerint, míg a Patriots 22 pontos favorit a Jets ellen. Amennyiben ez így marad, akkor előbbi lesz holtversenyben a harmadik, utóbbi pedig a második legnagyobb spread valaha.

 

 

A valaha volt két legnagyobb spreadet még a 2000-es évek előtt várták a fogadóirodák: 1976-ban a Bucs 21 pontos underdog volt a Patriots ellen, 1987-ben pedig a 49ers volt 23 pontos favorit a Falcons vendégeként. Vagyis, ha a hét folyamán a Cowboys esélyei még 2,5 pontot, a Patriotsé pedig 1,5 pontot nőnének, akkor ezek lennének minden idők legegyoldalúbbnak várt mérkőzése.

 

A Dolphins az első héten 59-10-re kapott ki a Ravenstől, majd múlt héten 43-0-ra a Patriots ellen, vagyis meccsenként átlagosan 46 ponttal küldték padlóra. Ehhez képest a 21 pontos becslés még kifejezetten hízelgő. A Jets nem kapott ekkora veréseket, de egy fél kezdő kidőlt a labda mindkét oldalán, így pedig nem sok esélyt jósolnak neki a liga legjobb csapata ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!