Connect with us

Szerződések

A Cowboys betartotta az ígéretét, nem robbantott bankot Zeke Elliott-tal

Zeke Elliott nemrég kapott egy 6 éves, 90 millió dolláros szerződést, amivel a liga legjobban kereső futója lett. Ha az új pénzt nézzük a maga 15 millió dolláros éves átlagával, akkor ez valóban így is van, de a Cowboys így is betartotta a szavát: nem alakította a piacot, a rekordtartó Todd Gurley-t is csak immel-ámmal előzi, Elliott pedig messze nem fogja megkeresni azt az álomfizetést. Sőt, tulajdonképpen még mindig Le’Veon Bell a legjobban kereső futó a ligában. 

 

 

Rekordgyorsasággal jöttek ki a szerződés részletei Todd Archernek hála, ráadásul Zeke és Gurley tökéletesen azonos körülmények között kaptak új kontraktust, így adja magát az összehasonlítás. A szerződést már a Spotrac és az OverTheCap is felvitte az adatbázisába (hogy melyik másolta a másikat, azt nehéz megmondani), ugyanakkor mindkettő hibásan – hiába, az ördög a részletekben rejlik.

 

A Zeke-szerződés

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások