About the author

61 Comments

 1. 1

  DrBaji Mihály

  A maciknál lehet mást szakadt fel az a bizonyos gát, a momentum megvan, lehet rá építkezni….vagy nem…

 2. 2

  DrBaji Mihály

  mást=most

 3. 3

  bjeela

  Erre építkezni? Ne viccelj, dottóre. Épp most kezdek egy csinos sírt ásni a kert végébe, ahová el lehet földelni, ha a közlejövőben a túlvilágot választom egy csinos infarktus következtében, mert az mégis jobb, mint ezt a szart nézni.

 4. 4

  Balazs Simon

  Hozzá tartozik a Broncos meccshez, hogy a végén először 2 pontosra akartak menni, csak nem inditották el a játékot időben… delay of game – 5 yard… na ezek után hagyta ki a kicker…. aztán jött az újabb 2 pontos. Szürreális volt. Mehettek volna 1 pontosra, s akkor a Macik sem erőltetik a dolgot szerintem (látva milyen remek formában van a chicagoi Mahomes)… jöhetett volna a hosszabbítás. De így nem volt választása a Bearsnek neki kellett menniük, és bejött.

 5. 5

  Szilárd Süveges

  Mi tortent a KC meccs masodik felidejeben? Égő az egy negyed alatti 4 TD, de ha a masik oldalrol nezem a lesajnalt Raiders 3 negyeden keresztul szepen tartotta a Chiefs-t, vagy elaludtak? Azt nem is merem feltetelezni hogy mar tartalekoltak a felido utan.

 6. 6

  BennieBoy

  vicc volt a meccsvégi RTP , amit kaptunk, Chubb simán sackelte Trubyt, erre befújja az a szerencsétlen zebra… akárhogy is, Truby mellett Nagy se az igazi idén, ezt most tegnap este nagy mákkal (és bírói segítséggel) húztuk be, de legalább kickerünk úgy tűnik van…

 7. 7

  kingpeti

  Na most remélem mélyen hallgatnak azok, akik januárban ezen az oldalon
  károgtak, hogy az a bizonyos “bírói hiba” véletlen volt… Eltelt 8
  hónap és ugyanott tartunk, sőt. Ez már vérlázító, elfogadhatatlan,
  szégyen. Nem csak a nyilvánvaló csalásról van szó, hanem pl. a holdingok
  bedobásáról (egyik oldalon 9, másikon 2 — érdekes… Ráadásul az
  egyik be nem dobottból sikerült Kupp TD-je), Gurley meccset eldöntő
  TD-je előtti kamu szabálytalanság bedobása, amikor a rams elkapó
  harmadik kísérletre nem tudta elkapni a labdát és így first downt kaptak
  az 1 yardról, vagy arról, hogy egy játékos LEVESZI A SISAKOT A MÁSIK
  JÁTÉKOSRÓL AZ NFL-BEN és még be is húz neki egyet – igen, ezt is meg
  lehet tenni simán. Itt tartunk sajnos, szégyen és gyalázat. Tudom, hogy
  elfogult vagyok kicsit, de aki valaha is sportolt, annak tudnia kell,
  hogy egy ilyen kiélezett meccsen (ilyen emlékekkel, előjelekkel),
  ráadásul ha elveszted a vezéredet, de mégis meccsben vagy döntetlen
  állásnál egy ilyen csaláson nem lehet túllépni. Ez a meccs nem Brees
  sérülésénél ért véget, hanem annál az ominózus helyzetnél. Senki se
  felejtse el, hogy addig a NAGY RAMS támadósor semmit sem tudott csinálni
  a Saints védelmével. Láttuk azt is, hogy Goff milyen homályokat dobott,
  egy TD utáni Saints védelem mentálisan megerősödve leszedett volna akár
  több labdát is, mikor rá van kényszerítve a hazai csapat, hogy menjen
  az eredmény után.

  Acsdav – Gratulálok a hozzászólásodhoz, remélem
  ha a Te kedvenc csapatodat sújtják “véletlenül” sorozatban, akkor is ilyen

  nagy szád lenne…

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Az megvan, hogy a Peccben Butler volt a legjobb passrusher? Igazi WTF pillanatok. Persze Bennett és Thor is beköszöntek.

 9. 9

  realface

  Ezt a Dolfinst kábé a Cleavlend Browns lengőteke szakosztályának amatör futball kedvelői is tönkre vernék.

 10. 10

  vabu

  Azt hiszem az már most borítékolható
  – ha csak a kezdő irányítók nem sérülnek le –
  hogy az AFC-ben megismétlődik a tavalyi döntő, messze a két legjobb csapat a Patriots és a Chiefs. Ezt a Mahomes gyereket élmény nézni, olyan lazán dobálja a 40 yardos passzokat mértani pontossággal.

 11. 11

  Arnold Patsenegger

  Hatalmas megoldás! Sokáig gondolkoztál rajta? 😀

 12. 12

  CaptainBukova

  el kéne tiltani a gm-et meg a hc-t egy életre meg mindenkit aki szerint rendben van ilyen meccseket játszani rebuild jegyében miközben egy másodéves első körös db-t még mindig árulnak. a mai meccsen az utolsó negyedben szereztek 146 yardot 3 eladott labda mellett… a 3. negyed egy acélos -13 yardot hozott a csapatnak. kezdem csodálni a delfinek játékosait hogy még szóba állnak az edzőkkel és egyáltalán megjelennek meccsnapon, kb csak az egészségüket kockáztatják napról napra mert kibaszott hulladék az egész körülöttük. és senki ne higyje h azt gondolom h tehetség alapján mindenkit megvernének egy normális coachinggal de ez tényleg nem fair a rosteren levő játékosokkal szemben.

 13. 13

  Arnold Patsenegger

  Nem ingyen kockáztatják az egészségüket, a játékosok közben pénzt is keresnek… persze elhiszem ,hogy lelombozó az ilyen teljesítmény.

 14. 14

  CaptainBukova

  okés a pénz, de közben az idejüket is vesztegetik, nem hiszem hogy azért sportol és edz 15 éve minden nap hogy aztán vki eldöntse a feje felett hogy idén nézhetetlen, ötlettelen játékot fog játszani a csapat, ahova draftoltak, cserélték vagy oda szerződött

 15. 15

  Arnold Patsenegger

  Sokan örülnének,ha még egy tök fogalmatlan csapatban is de játszhatnának. A fings jelenleg újáépítés alatt van, elhiszem hogy ezt szar nézni… de ez ezzel jár.

 16. 16

  CaptainBukova

  Értem amit mondasz, de nem hiszem, hogy sokan égetnék magukat hétről hétre csak azért hogy játszanak. Nem nagy dicsőség a következő 1-15 vagy 0-16-os csapatban szerepelni.
  Illetve az újjáépítés során nem kötelező a csapat morálját is lerombolni. Legalább a vezetőség tehetett volna vmit, hogy ne legyen ennyire megalázó a játékosoknak. (Bár fogalmam sincs, hogy mi lenne az, de jó kezdés lenne ha Flores nem nyilatkozna olyat, hogy nem tankolnak.)

 17. 17

  acsdav2

  Nyilván ez nagyon súlyos hiba nem vitatom, de ezek is sajnos a játék részei. Egyet lehet tenni, (amit a Chargers@Steelers meccs bírójával is tettek), hogy többet nem vezethet.

 18. 18

  Zoltán Debreczeni

  A Pecc O akadozott a Picci ellen is. Aztán a fogaskerekek eltörték a közéjük dobott villáskulcsot.

 19. 19

  Nyílméregbéka

  “Csalás” :DDD Hát neked is elmentek otthonról! :D Ilyen indokolatlan lefújások elég gyakran vannak a ligában, szinte minden fordulóba, volt még super bowlon is ilyen pár. De persze a a Saintsel történik akkor mindjár csalás és összeesküvés. 😂

 20. 20

  acsdav2

  1.De magyarázd már el, hogy az elméleted szerint, a Ramssel akarnak minden áron meccset nyeretni vagy a lényeg, hogy a Saints veszítsen? Mert előbbinek ellent mond, hogy a Ramsnek nem fújták be a DPI-t a SB-n, utóbbinak meg a Goffon bemutatott óriási facemask az NFC Championshipben. De az egy évvel korábbi WC Saints-Panthers meccsen is “megfújták” a hazai pályát New Orleansban.
  2.Ez vitathatatlanul egy gyalázatos teljesítmény volt a bírók részéről és én is elvárom, hogy egy pár meccsre messzeljék el, de csalással jönni, semmi értelme.

 21. 21

  acsdav2

  Nem nekem kell ezen elgondolkodni, hanem azoknak akik jönnek telesírni a fórumot a csalással. :)

 22. 22

  Nyílméregbéka

  Ilyen tévedések azért nem olyan ritkák, szerintem minden fordulóban van hasonló korai lefújás, csak most a Saints miatt kicsit hiszti szaga van. Ezek amúgy nem véletlenül vannak, hanem a játékosk védelmére. Tegyük fel hogy nem fújja le a bíró és mondjuk a visszahordásba lesérül egy vagy több játékos amíg küzdenek A labdáért, és a vissza nézésnél kiderül hogy valóban nem volt fumble. Akkor meg mindenki azért sírna hogy miért nem fújták le azonnal. :)

 23. 23

  acsdav2

  Végre egy józan vélemény :)

 24. 24

  acsdav2

  Amikor a Pats ellen fújtak ezerrel az Eagles ellen, vagy a Broncos ellen, akkor te is nyilván ki voltál akadva, de nem jöttél csalás elméletekkel (pedig nektek még lenne alapja is), hanem elfogadtad, hogy ez most így alakult, aztán amikor a Jags ellen meg szerencsétek volt, akkor meg úgy voltál vele, hogy vissza adta a sors.

 25. 25

  DrBaji Mihály

  Keep calm…és igyál egy whiskeyt…lesz ez még így se..a győzelmet meg nem kell magyarázni, így még akár utol is lehet érni a Green Bayt…vagy sem.

 26. 26

  Fetyke

  Elárulok egy nagy titkot neked. Ezt mi intéztük Minnesotából. :D És az a rossz hírem van, hogy az összes többi bírói stábot is lezsíroztuk, úgyhogy sok jóra ne számíts ezentúl sem. :DDD
  A hozzászólás alapján neked a magyar gurulós foci való…

 27. 27

  Pizsama

  Oké, csak az ilyen visszafújt esetekben a pórul jár csapat valahol jogosan háborog, hogy pontszerzési lehetőségtől fosztották meg őket.
  És hiába gyakori az ilyen szituáció és valamilyen módon védi a játékosokat, akkor sem kéne feltétlenül teljesen beletörődni, hogy ez a játék része, és semmi esély valamilyen módon javítani a helyzeten.
  Persze fogalmam sincs, hogyan lehetne megoldani, de azért csak meg lehetne vizsgálni, hogy van-e rá egyáltalán mód, hogy mondjuk legalább az előfordulási gyakoriságuk csökkenjen.

 28. 28

  Krisztian Fekete

  Reméljük, nem! :D

 29. 29

  kingpeti

  Ügyes gyerek vagy akkor, ha ekkora hatalmad van. Ja nincs, csak a szád jár. Foglalkozz inkább a csapatoddal, tegnap szépen elsüllyedtek, három negyed alatt nem sikerült elérni azt mint a packers egy negyed alatt. Azt, hogy neked meg mi való… szerintem a magyar gurulós foci is erős…

 30. 30

  kingpeti

  Na ismét egy okoska, akinek biztos minden rendben van otthon! Nem ha Saints-el történik, hanem arról van szó, hogy ilyen nem történhetne meg! Senkivel, sehol. Se a tavalyi, se az idei! Ahhoz meg külön gratulálok, hogy az egész szövegből sikerült ezt az egy szót értelmezni.

 31. 31

  Zoltán Debreczeni

  Hogy decemberben is jó formában lesznek e, azt nem tudom. De várós a Pecc- Chefs.

 32. 32

  kingpeti

  1. Tudod, amióta a világ a világ vannak egyenlőbbek is az egyenlőknél. Ez jelen esetben a Saints. Vagy a Bounty Gate miatt, de valami oknak kell lennie. Ilyet nem lehet elnézni (főleg a tavalyit), ráadásul úgy, hogy a bírók teljesen nyilvánvalóan látták a dolgot (van rá sok-sok képi bizonyíték). Ha meg igen, akkor teljesen alkalmatlanok játékvezetésre – felgyorsult a liga és nem tudják tartani a lépést. Ez hatalmas hiba egy ilyen bizniszben. Főleg úgy, hogy mindenhol kamera és segítség van és rendelkezésre áll.

  2. Az ilyet nem pár meccsre kell elmeszelni, hanem legalább fél évre (mondjuk én nyugdíjba küldeném). Itt nem kis pénzekről van szó. Az átlag ember munkahelyén ennek a tizedéért (vegyük a januárit) is köszönik meg akár a 10-15 éve jó szolgálatot. És tulajdonképpen ez is egy munka, amit el kell végezni. Akiről bebizonyosodik, hogy alkalmatlan, attól el kell köszönni. Gondolom itt is sorban állnak az emberek, bebocsátásra várva…

 33. 33

  kingpeti

  Ez tök korrekt, főleg egy Rams drukkertől. Köszönöm! Nálam ez a józan vélemény.

 34. 34

  Gáspár Bollók

  Broncos Bears – én úgy emlékszem, hogy ezesetben úgy dőlt előre a támadó, hogy a védő elugrani sem tudott, egyszerűen nekiugrott, így ez más eset volt, mint a múlt heti.

 35. 35

  bjeela

  “Aki Trub-ot vitte helyette, az meg adja le a szerelését a portán.” Sajnos nem nyernénk vele, mert aki a helyére jön és esetleg még érti is a szakmáját, azt is hazavágja fél év alatt a környezet. Ezek menthetetlenek. Mégeccer gondold végig: 1960 óta nincs rendes franchise QB-je a Bearsnek. Pajti, az tezsvérek között is 59 év, azaz nagyjából hatvan éve nem tudnak kiválasztani és felnevelni egy jó QB-t. Szerinted jelent bármit is, hogy elküldik azt a hülyét, aki az annyát is rátette Trubra?

 36. 36

  Jarred

  Próbálok valami értelmes magyarázatot találni, miért írhattam így, de nem sikerül. úgy tűnik egyszerűen benéztem. Mindegy, javítottam, köszi.

 37. 37

  bjeela

  Ha csak nem kapja véletlen valaki telibe Mahomest, hogy lesérüljön, akkor ez a kölyök tuti nem fog lassítani. Ez a szezonja is úgy néz ki, hogy +5000 yard és kb 45-50 TD 110 feletti rétinggel.

 38. 38

  Fetyke

  Nézd csak mi történik 16:00-tól!
  https://www.youtube.com/watch?v=5aL06wxD4lI

  Ja! És ne kapcsold ki, nézd meg a végét is! 😂

 39. 39

  bjeela

  Nem is tudtam, hogy Guam-ig elér a Fülöp-szigetek kulturális hatása. Mindenesetre biztos egy Földanya szimbólum, aminek bitang nagy és mély luka van, hogy képes legyen megszülni a legnagyobb lényeket is.

 40. 40

  Fetyke

  Nézd csak mi történik 16:00-tól!
  https://www.youtube.com/watch?v=5aL06wxD4lI

  1. Egyébként megnézheted az egész második félidőt. Egy szabályos megmozdulása nem sok, annyi sem nagyon volt a secondarytoknak. A bírók mégis jó, ha minden harmadikat bedobták. Nálunk mégsem rinyált senki, felemeltük a fejünket és megcsináltuk a playt! Pedig nem lett volna rá szükség, mert egy korrekt bíráskodás mellett kb 35-15-re nyertük volna azt a meccset.
  Roppant unszimpatikus, hogy amikor a javatokra tévednek a bírók, akkor nagyot kussoltok, amikor meg véletlenül ellenetek, akkor megy a hiszti meg a csalás duma!

  2. Ha már itt tartunk! Akkor az általad is említett Bounty Gate miatt nem egy évre, hanem örökre kellett volna eltiltani Paytont. Ehhez képest még abból is áldozatként akarod magatokat kihozni. Egyszerűen nevetséges vagy!

 41. 41

  bjeela

  Ez jól hangzik, de a sérülésveszély nem a lefújás hiánya miatt alakul ki, hanem a játék része, hiszen ez egy ilyen sport. Szóval ez a “fújjuk le azonnal, nehogy sérülés legyen” teljesen indokolatlan érvelés az amerikai fociban.

 42. 42

  bjeela

  Amúgy szerintem a címadásodban is tévecc: a Dolphinst rohadtul nem a pecc tette tönkre, hanem a GM, a Saints-t meg Donald, amikor hazavágta Brees kezét. A többi stimmel. ;)

 43. 43

  kingpeti

  0. Láttam a meccset, de köszi az emlékeztetőt.

  1. Gondolom sírtatok volna Ti is, ha nincs ekkora szerencsétek a végén és nem mákoljátok be a győzelmet. Persze, hogy nem károgtatok, mert nyertetek. De milyen érdekes, hogy most itt mutogatod nekünk, meg minősítesz minket. Ebből kiindulva mi lett volna, ha nem nyertek… Ugyanez!
  De lehet Ti olyan tökéletesek vagytok, hogy ha külső körülmény miatt veszítetek el egy ilyen fontos győzelmet, akkor csendben ültök és néztek. Vagy ami rosszabb, simán elengeditek. Szerintem egy igazi szurkolót bántja a dolog és megveszik a tehetetlenségtől. Nem akarok olyan tökéletes szurkoló lenni, mint ti. Inkább az a nevetséges, veled együtt!

  2. De könnyű ezen lovagolni. Minden csapatnál van ilyen, csak nem derül(t) ki. Simán példát statuáltak a Saints-el. Ezt több helyen elmondták, beismerték. Az mellékes, hogy ezek szabályos ütközések voltak, még ha ezzel sérülés is történt…

 44. 44

  acsdav2

  Gyerekek… Aki nem tudja elfogadni, hogy egy sport eseményen lesznek bírói hibák az ne nézze.

 45. 45

  Zoltán Debreczeni

  Az egyetlen akit Katonadani eltalálhatott az MVP esélyeseknél.

 46. 46

  Zoltán Debreczeni

  Van megoldás a vitátokra. Legyetek mindketten Pecc drukkerek.

 47. 47

  Krisztian Fekete

  Marianna Árok? :D Ki az a Marianna? Jarred egyik volt csaja? És miről híres az ő Árka? :D

 48. 48

  bjeela

  Nem volt nagy kunszt.

 49. 49

  Pizsama

  Jogos lenne, de Rams drukkerként is azt mondom, hogy az ilyen szintű tévedések nem férnek bele a játékba.
  Az más, hogy nem ezen ment el a Saints-nek a meccs, a Rams-et meg emiatt csalózni szintén értelmetlen.
  A játékosoknak és az edzőknek túl kell tudni lépniük az adott meccs bírói hibáin. Aztán persze a mérkőzés után minden eszközzel nyomást kell gyakorolni a ligára, hogy hasonló esetek ne történhessenek meg újra, se velük, se másokkal.

 50. 50

  Vicgeordie

  A Dolphins D nem volt teljesen reménytelen, akadozott bőven a Patriots offense miattuk (is). Ebben persze benne van az is, hogy a támdófal szezon előtti kezdő ötöséből az első negyed végére két ember maradt talpon és pl. annak a Newhouse-nak kellett beállnia a falba, aki 3 nappal korábban még nem volt a csapat tagja…

 51. 51

  Vicgeordie

  Most láttam Twitteren az esetet, tényleg nevetséges…

 52. 52

  Fetyke

  Elárulok egy nagy titkot neked. Ezt mi intéztük Minnesotából. :D És az a rossz hírem van, hogy az összes többi bírói stábot is lezsíroztuk, úgyhogy sok jóra ne számíts ezentúl sem. :DDD
  A hozzászólás alapján neked a magyar gurulós foci való…

 53. 53

  Walter Mitty

  én arra gondoltam, egy híres Fülöp-szigeteki szabadság-szimbólum, egy idealizált nőalak… (magyarul Árok Marianna, aki Aloe Vera unokahúga egyébként)

 54. 55

  csak ezt ne

  A Broncos Bears vége megint ugyanaz, mint a múlt héten, a Houston meccs végén. Ha a védő egy másodpercig képes fékezni az ösztöneit, és nem vet véget hihetetlen elánnal a játéknak, vége a meccsnek.., Egyébként a finis thrillerjétől eltekintve pont olyan “jó” kis mérkőzés volt, ahogy vártam. Vak kontra világtalan.

  A Miamin Pats szurkolóként is fel vagyok háborodva. Egy könnyített labdás edzést tartottak a fiúk a csere fallal, lényegében a TB-AB összecsiszolása jegyében. Lesz az még jobb is. Gordon se volt az igazi. Dorsett viszont ragyog, mindent elkap, baromi ügyes. Fájt, hogy Jakobi Meyers azonnal háttérbe szorult (vagy csak jegelik). A védelemnek aztán tényleg reggelire is kevés volt ez a brigád. Az elmúlt 3 meccsen nem kaptak pontot az első félidőben a Chiefs, a Rams és a Steelers O-tól, úgyhogy sok esélye eleve nem is volt a Dolphinsnak meg Szakáll Matyinak, de ettől még azért ennél lehetett volna több bennük. Egyszerűen arcpirító amivel előállnak. Építkezés. Ez a csapat, ugyan “csodával”, de decemberben még megverte a Patriots-ot. Azóta építkeznek. Véletlenül olyan volt a hangulat mintha hazai meccs lenne, eltekintve a hőmérséklettől. Sportszerűtlen, számomra visszataszító ez a brutális tankolás.

  Mahomes második negyede 275 yard 4 TD, mind hosszú, no comment. Aki látta is a meccset az tudja, hogy egyszerűen elképesztő a srác. Élmény. Aki Trub-ot vitte helyette, az meg adja le a szerelését a portán.

  Breesről nincs friss hír? Egyszerűen a Rams ellen mostanában nincs nagy szerencséjük. A bírókkal sem. Ez is olyan reflex, pont ezeknél az öreg csocseszeknél, hogy simán lefújják, nem tudják megállni. Mert évtizedekig az volt a policy. Nehezen tanulnak új trükköt. De ez a Saints-nek kezd sok lenni. Nagyon sajnáltam őket, noha ezt a meccset Brees nélkül úgysem nyerték volna meg…

 55. 56

  csak ezt ne

  Igen igazad van, sőt próbált elugrani előle.

 56. 57

  Arnold Patsenegger

  Ez a csalás dolog egy baromság. Viszont ez megint egy akkora bírói baki volt ami mellett nem lehet elmenni, ezzel valamit kezdeni kell. A probléma megoldása nem az,hogy nem kell meccset nézni hanem módosítani kell a szabályokat… Vagy az egyik bírót nyilvánosan ki kell herélni talán ösztönözve a többit arra,hogy legközelebb 2x is meggondolják belefújnak e abba a sípba vagy sem. :D

 57. 58

  FitzMagic

  Ezzel az a probléma, hogy a játékvezetők feladata alapvetően az, hogy a mérkőzés a szabályoknak maximálisan megfelelve folyjon, a győztes kiléte a két csapaton és ne eegyéb külső tényezőkön múljon. Egy bírónak nem szabad sem igazságot tennie, sem jelen esetben a játékosok védelmére koncentrálnia, ha ezzel a szabályokkal szembe menve befolyásolja a mérkőzés alakulását.

  Az NFL-ben is megvan mindenkinek a felelőssége, és a testi épség megőrzése történetesen nem a játékvezetők felelőssége. Ezt a célt az erre vonatkozó szabályok biztosítják, amiket a bíróknak csak alkalmaznia kell, nem meghoznia. Az egyáltalán nem oké, ha a játékosok épsége miatt ilyen bakikat csinálnak, mert nem az ő feladatuk megvédeni őket, ahogy az sem oké, ha egy hiba után kompenzálnak, mert az igazságérzetük azt diktálja.

 58. 59

  Syzchmenev

  Jól van,lovagoljatok csak a Dolphinson még.Persze lehet nevetni,de ez kurvára nem vicces.Tudom persze,nem tehettek róla.De azért jó lenne azt megérteni hogy most gyökeresen,franchise alapokon van baj.Mondom ezt így sima Dolphins szurkolóként,el se tudom képzelni az a 65 ezer ember aki kiment a két meccsre az mit érezhetett.Főleg aki bérletes..

 59. 60

  RIAWANX

  A Dolphinst először Lamar tette tönkre. Ez már csak kegyelemdöfés volt.

 60. 61

  Nyílméregbéka

  Persze, nem mondom, hogy nem jogos a felháborodás, csak azt, hogy ez nem egyedi dolog, elég gyakran előfordul, ez nem valami összesküvés a Saints ellen. :))

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team