Connect with us

Hír

A második forduló legjobbjai

Most is kiosztotta a liga a forduló legjobbjainak járó díjakat. Két klasszis irányító, egy korábbi draftolatlan védő és egy punter is a listán.

 

 

AFC

 

A hét védője Whitney Mercilus lett, akinek két sackje és két kiharcolt fumble-je volt a Jaguars ellen, utóbbit ráadásul összeszedte a Texans védelme, majd az így megszerzett labdából érte el a csapat az egyetlen TD-jét a mérkőzésen.

 

A hét támadója Patrick Mahomes, teljesen megérdemelten: 44 passzából 30 jó volt, 443 yardot és négy TD-t passzolt INT nélkül. Komolyan gondolja ezt az MVP-címvédést.

 

A legjobb ST játékos ezúttal sem egy rúgó vagy visszahordó lett, hanem egy punter – Jamie Gillan. A Browns játékosának hat puntja is volt a Jets elleni hétfő esti mérkőzésen, amiből öt a 20 yardoson belül landolt.

 

NFC

 

A legjobb támadó Russell Wilson lett: 29/35, 300 yard és három TD. A Seahawks irányítója ráadásul lábon is veszélyes volt, több fontos megiramodása és first downja volt a Steelers ellen megnyert mérkőzésen.

 

A legjobb védőnek Shaquil Barrettet választották. Az ex-Bronco három sacket szerzett a Panthers ellen, ezzel alaposan kivette a részét a Bucs első idei győzelméből.

 

A forduló legjobb speciális egység-játékosa ismét egy rúgó lett az NFC-ben, ezúttal Eddy Pineiro értékesített egy 50+ yardos (53) mindent eldöntő mezőnygólt az utolsó másodpercben. A Bearsnek lett rúgója?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!