About the author

14 Comments

 1. 1

  Wyatt

  Szóval megint Patriots–Eagles döntő lesz :D

 2. 2

  Tamer Link

  Járókerettel nyeri a Pats a SB-t. Nekünk így is jó lesz.

 3. 3

  Balázs Árva

  Kivancsi lennek a coltsra Vinny nelkul. Tavaly, Ot nem szamolva, a legfiatalabb voltak

 4. 4

  Tizenkettes

  Gratulálok Jimmy Kempskinek ehhez a teljesen értelmetlen statisztikához… Remélem, kiszámolja azt is, hogy melyik keret a legmagasabb, legsúlyosabb, esetleg, hogy cipőméret vagy hajhossz tekintetében mi a helyzet…

 5. 5

  conspiracy theory

  Elolvastad + kommenteltél :)

 6. 6

  conspiracy theory

  battle of wheelchairs :)

 7. 7

  chester

  Mitol lenne ertelmetlen?

 8. 8

  ahanem

  érdekességnek egyik sem lenne utolsó, főleg a láb(és kéz-)méret

 9. 9

  Bélabá a csótány

  A kúrva anyjukat.
  Már megint csalni akarnak.

 10. 10

  kitalaltnev

  Sajtfejűek – Patrióták SB lesz, a fentiekből világosan látszik.

 11. 11

  Gergely Angyal

  Nyuggerválogatott, benne van a zsebükben minden csaló fortély.

 12. 12

  Tizenkettes

  Oké, tehát ezért jó a Patriots és az Eagles, illetve a Dolphins ezért szar. De akkor a statisztika alapján a Jetsnek is jónak kellene lennie, a Brownsnak meg ugyancsak szarnak.
  A sikeres 3rd downos kísérletek támadó és védő oldalon, a RZ-os hatékonyság vagy a turnover mutató… Ezek olyan statisztikák, amikből valamire lehet következtetni, amit valamire fel lehet használni. Ezt a marhaságot viszont semmire.

 13. 13

  katonadani

  ki mondta, hogy attól h valamelyik csapat öreg, még jó is? :D

 14. 14

  chester

  Öhm, sehol nem említi a cikk, bocs, az általunk tükörfordításban közölt forrás, hogy ettől lesz valaki jó vagy rossz csapat.

  Az értelmetlen rész nem igaz. Számomra ezek szűrhetők le belőle, de biztos hozzá lehetne még tenni dolgokat. Vagy majd ellopom és lefordítom, ahogy mindig is szoktuk a saját véleményünket:

  – A fiatal átlagéletkor az inkább a jövő csapata lesz mint a jelené, hacsak nem nyúlnak bele a tutiba 2-3 tökéletes drafttal, míg az idősebbre könnyeben mondjuk, hogy win now üzemmódban van.

  – Feltehetőleg a fiatalabb csapatok inkább az FA-n, az idősebbek meg inkább a drafton fognak aktívak lenni, hogy belőjék a nagyjából tökéletes, ~26-os átlagéletkort, amikor egy sportoló a csúcsteljesítményét hozza.

  – Ahogy arra is lehet következtetni, hogy az idősebb csapatoknak hamarosan kell egy vérfrissítés, mert 30 fölött a játékosok egyre jobban kopnak, egyre nagyobb esélyük van megsérülni, meccseket kihagyni, illetve a terhelésük a teljesítményük rovására is mehet.

  – A fentiek ismeretében véleményt lehet alkotni a GM-ek munkásságáról. Például a Vikingsé úgy az egyik legfiatalabb keret hogy közben egy valag veterán játékosuk le van papírozva hosszú távra, míg a Jets úgy az egyik legöregebb, hogy jövőre ismét 50+ millió dolláros cap space-ük lehet.

  – Az is kiderül, hogy Keim nem a prémium GM-ek közé tartozik, egy öreg és friss 1/1-es keretet sikerült összeollóznia, amivel lesz még meló bőven.

  – Ahogy a Jetsen is meglátszik, hogy az utóbbi két szezonban összesen 12 draftpickjük volt, ezekből mindössze öt volt az első két napon (az idei 3. körös Polite-ot ki is vágták), a választottjaik harmada pedig 6. körös. Így nehéz fiatal és erős csapatot építeni.

  Vannak értelmetlen statok, az átlagéletkor szerintem nem az.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team