About the author

62 Comments

 1. 1

  Gioo

  Ha merőben nem is jvíthatja az offenzt (amit azért kétlek), arra tökéletes lesz AB (már ha kihúzza addig…), hogy a későbbi nagy csörtéken elvonja a figyelmet a többi elkapóról. Simán kinézem BB-ből, hogy tojni fog rá, hogy meccsenként csak pár labda repül felé, ha cserébe pl .duplázzák és Dorsett begyalogolhat.

 2. 2

  Fetyke

  Az a helyzet, hogy Brownt nem biztos, hogy duplázni kell majd. :) Én nagyon kíváncsi leszek arra, hogy hogyan tudják majd őt használni New Englandban. A közvetítés alatt is megemlítették ugyanis, hogy Brown stílusa egyáltalán nem fekszik sem Brady-nek, sem pedig a jelenlegi Pats offense-nek. Brown nem szereti pontosan megfutni az útvonalait, rengeteget imporvizál, amit egyébként nagyon jól csinál ösztönből. Csakhogy ezt Brady utálja. :) Ráadásul az ő stílusa nem is ez. Olyan gyorsan engedi el a labdákat, hogy ott nem lesz idő Brown integetéseit olvasni. Ha Antonio nem ott lesz tű pontosan, ahol lennie kell, akkor abból bajok is lehetnek, mert ilyenkor szokott jönni a Pick6.
  Szóval engem is nagyon érdekel, hogy hogyan tudják beépíteni ebbe a svájci óramű pontosságú gépezetbe ezt az ösztönös zsenit.

 3. 3

  Hurrá Torpedó

  San Francisco 49ers@ Arizona Cardinals 31-17
  A cards helyett bucs kellene

 4. 4

  renningan

  Javítva.

 5. 5

  wolandrule

  Ez nem teljesen igaz, az ösztönös zseniket megtalálja, sőt, ők húzzák ki a szarból sokszor necces helyzetekben. Lásd Moss, Gordon (500. TD passz), ilyen lesz AB is. A begyakorolt rövid játékoknál várja el a pontos útvonalat, akkor bárkinek odadobja. Ha borul a terv, de a fal meg tudja védeni, akkor kalimpáljon csak AB.

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Januárban Sony. Februárban Jules. Tegnap Dorsett. Mindenkinek lesz prémium napja. Ha AB játszani fog, akkor rá is jut majd ilyen gameplan. McD már tudja melyik nap lesz az.

 7. 7

  bjeela

  Azért nem kell mindent elhinni, amit Ricsiék mondogatnak. ;) AB annyira volt öntörvényű, ösztönös zseni, amennyire BigBen is ad hoc dobálgatott kedve szerint. Ne máááá ;) És emlékezz Randy Mossra, aki szintén öntörvényűnek volt elkönyvelve…

  Maraggyunk annyiban, hogy AB soha a büdös életben nem lehetett volna ekkora istenkirály, ha nem ismerte volna a playbookokat és összevissza futkározott volna.

 8. 8

  atis123Juve

  Myles Jack mennyit kap vajon? Több lesz mint egy meccs?

 9. 9

  mstrgz

  ?
  Hétvégén játszani fog.

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Dallas-Pecc-Eagles hot hot hot.

 11. 11

  Skyfire

  AB teljesen jó lesz a Patsba, nincs Gronk, így a WR fronton kell valamit alkotni, és ha Gordon megint kidől, akkor is nagyon erős ez a támadó egység…
  Ha mindenki egészséges és végig játssza a szezont, akkor meg Mcdaniels olyanokat találhat ki amire senki nem fog tudni készülni…csak a sérülések vagy Brady tudja tönkretenni a címvédést. a védelmet nem féltem mert a playoffba BB még jobbá teszi őket.
  De szerencsére még csak most kezdődött a szezon, remélem 2 új csapatot kapunk a 100. szezon superbowlján

 12. 12

  Zoltán Debreczeni

  A Séfek tényleg ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták. Mivel sok potens O-val fognak találkozni, a remek védelmük miatt én pisztolypárbajokra számítok. Kurva izgalmas lesz.

 13. 13

  bjeela

  Valóban káprázatos a védelmük, főleg az a cingár safety – csórikám 36 kiló vasággyal együtt -, aki egyszer sem volt képes legyűrni az ellenfelet egyedül.

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  Külön kösz Moore fiú kiemeléséért. Már amikor bejelentették, akkor is arról szólt a fáma, hogy az egyik legagyasabb playcaller lehet. Élmény volt nézni.

 15. 15

  Zoltán Debreczeni

  ?
  You lost me…
  Erről a 30 éves simaképű zsenitojásról beszéltem.
  https://uploads.disquscdn.com/images/2d231861f60fe51257564cd28dce9d7a6091feddc70e09981004d395f1aae3e8.jpg

 16. 16

  bjeela

  Óóóóh, hogy cseszd meg! Na, így jár az, aki három órát alszik és utána kialvatlanul hülyeségeket beszél. Kösz a helyrerángatásért.

  Igen, tényleg, az a fickó őrült dolgokat művelt. Simán benne volt fiftyben a Prescott 158,3-asában.

 17. 17

  Walter Mitty

  Megnézve azt a kis részletet a Pats-Steelersből: ez tuti Tippmix volt! ;)

  A komoly kérdésem pedig, Colts-drukkerként az enyéimhez: biztos, hogy Dorsett mint első körös pick bust volt?!

 18. 18

  gyeek

  Pizzaboy. :D Zeke TDjénél engem is összezavartak. Csak tartson ki a kreativitása… Fura visszagondolni, hogy két éve még Cooper Rush szorította maga mögé a depth charton és minden Cowboys fannak a könyökén jött ki hogy őt kell nyomatni, mert rohadt magas a foci IQ-ja. Elég nagyot fordult a világ azóta!

  https://twitter.com/CoachHarsin/status/1170883890040295424

 19. 19

  Krisztian Fekete

  :D

 20. 20

  renningan

  Hát, eddig egy jó meccse volt karrierje során, szal szerintem igen :D pláne, hogy mindezt a Patsben érte el, a Coltsnak mindenképp az. A Patsnek csak egy szokásos kukázás :D

 21. 21

  Fetyke

  Jobb csapatoknál a secondary is folyamatosan rotációban játszik. :)

 22. 22

  bjeela

  Volt röhögni?!

 23. 23

  Krisztian Fekete

  Bizony!

 24. 24

  Fanyul23

  Giants: Ha megnézzük az eredményt, pontosan azt kaptuk amit vártunk a szezon előtt.De:

  Az első drive után üvöltöttem az asszonynak, hogy csoda vasárnap van, nyert a Ferrari és szétvágjuk a dallast…
  Sajnos utána még fájóbb volt a realitásba visszahuppanni, gyakorlatilag momentum nem volt a meccs hátra lévő részében.
  Ahogy az összefoglaló is írja (egyébként kiváló megfogalmazással) Eli nem kiemelkedően oka ennek a gyalázatnak, de sajnos annak ellenére se tudja vezetni az O-t, hogy a fal (istenem nem emlékszem olyan összefoglalóra ahol azt írták volna hogy jó volt az O line) teljesen elfogadható munkát végzett. A jól megszokott teleszart buvárruha testtartással meredünk a semmibe, többnyire nyitott szájjal mintha orrsövény ferdülés kínozná minden snap-nél. És nem ez a legrosszabb, hanem hogy a sideline mellett áll az ifjú klón.
  A védelem pedig külön fájdalom hogy mennyire súlytalan a játék szinte bármely elemében, elképesztő hogy Prescott-ból MVP aspiránst csináltak(majd helyreáll a világ rendje pár forduló alatt nyugalom).

  Nagyon hosszú szezont lesz.

 25. 25

  Zoltán Debreczeni

  Jobb csapatoknál SE van 2 WR1 és 2 WR2 + egy elkapó scat back a rotációban.

 26. 26

  Zoltán Debreczeni

  Wet noodle for an arm:
  Kijött a Next Gen stat.
  Szóval Tbi bácsi hajintott egy 51 yardosat. (tavaly 50 volt a max)
  TT: 2.58

  “Ó bazmeg” (Coelho)

 27. 27

  Krisztian Fekete

  Néztem, nagyon igaz. Ígéretes kezdés után kb csőd. És nem Manning volt benne a legrosszabb.

 28. 28

  Fanyul23

  amikor shurmur-t kinevezték majdnem pezsgőt bontottam, azt gondoltam naívan hogy aki case keenumból sztárt csinál, rossz nem lehet.
  egyre jobban az az érzésem hogy semmi előrelépés nem történik és itt legkevésbé a QB kérdés a lényeges (persze a legfontosabb de jelen helyzetben mégsem) hanem hogy semmiféle identitása nincs évek óta a csapatnak. egyszeri szurkolóként már azzal teljesen ki lennék békülve, hogy a hagyományoknak megfelelően legyen egy bika védelem, kiemelkedő pass rush, erős futójáték és mondjuk kapjunk ki 17-16-ra 10 meccsen de izzadjon meg mindenki ellenünk. ebből az van, hogy a valaha rettegett D egy vicc kategória, de tényleg, a secondary szó szerint összevissza volt a pályán, mintha a 18 hónapos kisfiam belógott volna a mágnestáblához és átrendezi színek szerint az egészet, itt-ott leszed néhány mágnest..
  A liga jelenlegi TOP3-as futója van a keretben és ahelyett hogy minden IS erre építene a csapat, igazából nem épít semmit látszólag.
  Kb TOP5 draft lesz megint, lassan megszokom.
  egyetlen örömöm hogy a browns még nagyobbat szopott bless’em landryvel meg GOAT WR OBJ-vel :DDD de tényleg ennyi.

 29. 29

  Antal Kovacs

  Képzeld milyen volt Redskins szurkolóként az első félidő után a másodikat megnézni a Philly ellen…. :D :'(
  A Ferrari-nak és Leclerc-nek viszont én is örültem ;)

 30. 30

  Fanyul23

  Eleve nem értettem az első félidőt. Nem láttam ameccsből egy kockát se, csak az eredményt nézegettem a fantasy miatt (Guice-ról mesélj lécci, mert annak ellenére hogy beharangozták hogy ő lesz a leader a futásoknál szerzett vagy 3 pontot…brr) megdöbbentő volt.
  Mondjuk a Redskins szerintem így is sokkal többet mutatott mint amit várt tőlük bárki, Keenum meg statok alapján igencsak legit QB-nak tűnik, úgyhogy van remény legalább és Haskinsről még mindig nem is tudunk semmit.

 31. 31

  Krisztian Fekete

  Hát a legnagyobb baj szerintem a védelem. És hogy nincs kinek dobálni. Hacsak nem azt is Barkleynak. De egy jó védelem még fontosabb lenne. :D Szóval lenne ott dolog bőven.

 32. 32

  Antal Kovacs

  Guice nem kapott túl sok labdát, és nem volt kiemelkedő, 1.8-as átlaggal futott, főleg mert az Eagles jó futás ellen, meg a play hívások sem voltak jók, jobban kellett volna kontrollálni az órát. Keenum viszont pozitív csalódás volt, meg az újonc WR-ek is, remélem hosszú távon is be fognak válni, és nem a Dockston modellt követik.

  Az első félidőben sültek a játékok, jöttek az extra teljesítmények, és a D is hozta a kötelezőt. Aztán kijött az hogy az inkompetens HC nem tud meccs közben változtatni, és alkalmazkodni az ellenfél újításaihoz… :/

  De persze ha azt mondják a szezon előtt, hogy idegenben a Philly ellen 5 ponttal kap ki a csapat, azt mondom, még jobb is mint várnánk. Csak hát jött a mézesmadzag, henegerelés az első 2 negyedben, majd kézifék a szünet után, és leolvadás.

 33. 33

  bjeela

  Na, most már végre tudom, ki volt az, aki összezavarta a Bears támadójátékát. Nem kötöznéd le azt a csibész kölket a hátralevő pár hónapra?

 34. 34

  Fanyul23

  Azért van abban valami morbid, mikor egy Giants és egy Redskins szurker egymás vállás sírja el a bánatát :DDD
  guice-t akkor még nem droppolom fantasyban, kap egy utolsó esélyt :)

 35. 35

  Fanyul23

  próbáltuk. kiszabadul.

 36. 36

  bjeela

  De hát Hudini már rég meghalt, akkor ki az apja? Te tudod?

 37. 37

  Fanyul23

  ismered a mondást, csak az anya biztos.

 38. 38

  bjeela

  Nanana, a mai kórházi állapotok mellett? Simán benne van egy hármas csere…

 39. 39

  bjeela

  Amúgy fogadd együttérzésemet a Giants állapota miatt. Mintha csak magunkat látnám, bár nekünk legalább van védelmünk.

 40. 40

  Fanyul23

  véleményem szerint a Bears sokkal előrébb tart, még akkor is ha az O bajban van. Ellenben a védelem annyira jó hogy ebből még bármi lehet, pláne abban a csoportban.
  Trub meg ha passzolni nem is tud igazán legalább futni tud, sok meccsen lesz még ennek előnye:)

 41. 41

  Zoltán Debreczeni

  Ne felejtsd el, hogy a perimeter és a slot folyamatos rotációban lesz.
  A 3 negyedben a kizsigerelt secondaryknek kell lefedni a backfieldről érkező Whiteot. Az option routen érkező Edelmant. Az egyik szélén nyargaló burnert és a másik oldalon meginduló culát.

  Háát…

  Illetve ismerkedjünk meg a WR1 by committee fogalommal.

 42. 42

  Antal Kovacs

  Hát sajnos van mit kisírni … amúgy jó lesz Guice, de hiányzott AP, ha van egy kis eszük jövő héten már beteszik. Es Thompsont is sokat használták, de hátrányban ő kell.

 43. 43

  bjeela

  Szar az O fal, ezért dadog a futás, amin Trub sem segít, és ugyebár Trub az Trub. Viszont 10 pont környékén tartjuk az ellenfeleket, amivel általában szart sem érünk, mert ha a védelem nem szerez pontokat, akkor…

 44. 44

  Nem robot

  Ez most lehet offenzív lesz:
  A Steelers nem volt valami jó.

 45. 45

  acsdav2

  Kellett már egy hazai győzelem a tifosinak. Látványosan meg is segítették Leclercet :D Féktávon irányt változtat, ráhúzza Hamiltonra az autót, aztán megmagyarázzák, hogy szabályos :D

 46. 46

  Kopi3.14

  Azért a húsz pont hátrányban, 4&Goal az 1 yardosról, Fg-t rúgatni mindenféle trükközés nélkül olyan igazi Tomlinos húzás volt. Gondolom nem akarta kiteregetni a meglepetéseit a tarsolyából, nehogy legközelebb már készüljenek rá az ellenfelek.

 47. 47

  acsdav2

  Csak engem zavar, hogy NB1 szintű légköre van jó pár meccsnek? :D De legalább az USA-ban is pofátlanul csalnak a nézőszámmal. :D Miamiban is jó ha félház volt és teltházat írnak be az ESPN-nél. :) Tudom nem tétel a csapatoknak a jegybevétel, de ez nem éppen jó tendencia, hogy nem foglalkoznak azzal, hogy ki menjenek az emberek a stadionba……

 48. 48

  bjeela

  Az meg külön csodás volt, ahogy végrehajtották, TB12 és a többiek, milliméterre pontosan, mint a robotok.

  Hogy a bánatba írhatok le ilyen eszeveszett ökörségeket? Most már direkt itt hagyom örök mementóként, hogy a hülyeség térben, időben, szellemi képességtől, tapasztalattól függetlenül terjed. Beszarok, nem vagyok normális…

 49. 49

  csak ezt ne

  A Patriotsnak idén kellett a szeptemberi jó forma a sorsolás miatt. A Steelers lassú kezdő, így nagyjából esélytelenek voltak. Lassan két éve mondjuk senki nem nyert a Foxboroughban. Cannon sérülése nagyon nem hiányzott. Ha Harry felépül, AB beépül, nem tudom, hogy Thomas befér-e a keretbe. White is, Burkehead is nagyon jó, Michel kicsit gyengébb napot fogott ki, Harris akit szintén várunk, nem is játszott. A védelem jó lesz, ebben nem is voltak bennem kételyek, ott lesznek a liga legjobbjai között, kapott pontokra gondoltam persze nem sackekre. Különleges lehet ez az év. De azért van pár nagyon komoly kihívó is szerencsére. Minden esetre nem hiszem továbbra sem, hogy a csoportunkat a Jets nyerné (Chesternek :-)), de ez még csak az első forduló volt persze.

  A Chiefs O pont annyira jó, amennyire gondolni lehetett. Dominálni fognak, jó pár meccsen megállíthatatlanok lesznek, öröm lesz nézni a meccseiket. A védelmük is fog javulni, mondjuk van honnan feljönni, esélyes a tavalyi AFC döntő ismétlése. Szegény Foles nagyon sajnáltam és nemcsak a törése miatt. Elmebetegek közé került konkrétan. Hill finoman szólva sem kedvencem, de amit vele csináltak már azért is haza kellett volna zavarni a védőt, egyszerűen lerítt róla, hogy szándékos sérülés okozásra játszik. Borzalmas brigád. És mennyire fogalmatlanok is voltak tegnap! Ezeket az AFC döntőket velük kapcsolatban gyorsan törölhetjük.

  A Dallas elég jól nézett ki, a védelemben még vannak bőven tartalékok is, komoly csapatnak tűntek. Prescott megint jó irányítónak tűnt. Nálam simán nyerik ezt a csoportot.

 50. 50

  Fetyke

  Attól még rotációban játszanak az elkapók is és a secondary is. A jobb csapatoknál. :) Nincs is fönt a WR1 vagy a WR2 minden játéknál, ahogy a Corner 1 vagy 2 sem.
  Szerintem egyébként is a séma sokkal fontosabb, mint maguk a játékosok. A legjobb példa erre szerintem pont a Pats, ahol egy olyan rendszerben játszanak a játékosok, ami mindenkinek a teljesítményét fölemeli, és ezzel az egész védelem top szinten van. Aztán a sztárnak gondolt játékos elmegy nagy pénzért máshova játszani és kiderül, hogy nem elit ő csak szimplán jó, BB pedig gond nélkül beépít a helyére egy másik fiatalt.

 51. 51

  DrBaji Mihály

  A trükkös játék teljesen megfogta a Vasast….

 52. 52

  Kopi3.14

  Most nézem vissza a meccset. Komolyan nem értem Tomlint. 3&20, Cover 3, mit hívnak? Három játékos menjen go routera, semmi trükközés benne, a negyedik elkapó pedig checkdown a fal mögött, max öt yardon. Azzal mégis mit gondolt?3&20-nál mi a francnak kell checkdown játékos?

 53. 53

  kitalaltnev

  Meglepően remek idénykezdet, egy váratlanul fogalmatlan Steelers (Tomlin) ellen. Kicsit fosok is ☹ egyrészt ilyen erődemonstrációt nem kora ősszel, hanem télvíz vége felé szokás tartani, másrészt be ne szakadjon a rövid kispados O fal.

 54. 54

  kitalaltnev

  https://uploads.disquscdn.com/images/e8646adc879844a6bbec9dd03ff5c6b6de7a7a272bdf78d445c6d99e3c88ea8b.jpg

  Korántsem a gúnyolódás kedvéért, de beégett a jelenet a labdát Istennek sem fel nem adó cserecenterről. 😮

 55. 55

  Zoltán Debreczeni

  Hogy te milyen rohadék vagy! Hát hogy lenne bust az ember aki 7 meccsen is TD-t szerzett és 9 szer átlépte az 50 yardot? Mindezt alig 58 meccs alatt.

  https://www.pro-football-reference.com/players/D/DorsPh00/gamelog/

  Majdnem hozta Gordon 2013-as szezonját.

 56. 56

  bjeela

  Vélhetően a bérletesek fele nem ment el, a másik fele meg inkább a pályán kívül BBQ-zott a haverokkal és kivetítőn nézték fél- vagy teljes részegen a meccset. Tehát papíron telt ház volt, csak a fizetős emberek nem voltak a lelátón.

 57. 57

  acsdav2

  Biztos azért vesznek bérletet, hogy aztán ne menjenek el :D Azt el tudom képzelni, hogy kinn maradnak a parkolóban, de egészen ledöbbent, hogy ilyen ostobák az amerikaiak. :D

 58. 58

  bjeela

  Háááát, Jacksonville-ben ugyebár 40 fokok voltak a lelátón, feltételezem, hogy Miamiban sem lehetett sokkal hűsebb és tetejében van egy középszar csapatod, amelyik kimondatlanul, de rohadtul tankol és nagyjából semmi kedve ehhez a szezonhoz, mert a következőre koncentrál. Ennek fényében biztos, hogy az amerikaiak ostobák? ;)

 59. 59

  acsdav2

  Ha ezek az okok, ami valószínűleg így van, akkor minek vesznek jegyet/bérletet? :D

 60. 60

  bjeela

  Mert októberben már elfogadható az időjárás…

 61. 61

  acsdav2

  Szerintem akkor se lesznek sokkal többen. Az ilyen nagy parti városok, mint a floridaiak nem kötődnek a csapathoz, ha nem megy a szekér. De szerintem Washington, Cincinnati és a Jets is ilyen. De a Chargers is félházas lesz, ha átköltöznek a 60 ezres stadionba. Pedig ott még megy is a csapatnak.

 62. 62

  bjeela

  Lehet, nem kutattam a szociológiáját ennek a működésnek.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team