Connect with us

Hír

A Redskins játékosai kiakadtak Jay Grudenre Adrian Peterson miatt

A Washington Redskins egy pazar első félidő után meglehetősen simán kapott ki a Philadelphia Eaglestől. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy nem működött a futójáték, miközben Adrian Peterson egy edzői döntés miatt inaktív volt. Nem is értik a csapat tagjai, hogy történhetett ilyen.

 

 

Amikor egy Hall of Fame kaliberű srác nem öltözik be, az olyan, mint egy pofon. Nyilvánvaló, hogy nem ültetsz le egy Hall of Famert, ha egészséges. És nem tudjuk, mi ennek az oka. Mint a csapat egyik veteránjának, az én dolgom kiállni és azt mondani, “Hé, szükségünk van rá”. Rengeteg tud hozzátenni a mérkőzéshez, mi pedig nem engedhetjük meg egy ilyen játékos hiányát

 

– fakadt ki Morgan Moses a 106,7 the Fan in D.C.-nek hétfőn.

 

A Redskins 17-0-s előnyt adott le, miközben az AP nélküli csapat 13 futásból 28 yardot tett csak meg a földön. Ez persze csak és kizárólag Jay Grudennek köszönhető, aki úgy gondolta, hogy a nem túl erős keretből pont AP-nek kell kimaradnia, mert Derrius Guice – aki ismét megsérült – úgy is megoldja majd egyedül. Nem mintha Peterson garancia lett volna a sikerre, de hogy ő volt az egyik legutolsó, akit ki kellett volna hagyni, az holtbiztos.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!