About the author

36 Comments

 1. 1

  Bélabá a csótány

  “Elveszi a munkát,he!”-Ben Roethlisberger

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Ha ilyen csótány vagy könnyen bíróság előtt találhatod magad. A végén még arra ítélnek, hogy Denver meccseket KELL nézned.

 3. 3

  Tamasi Antal

  A Redskinsről szóló utolsó mondat nem kicsit megtévesztő. Előtte írsz a támadókról, majd a védelmet értékeled, és a vessző után megint egy támadójátékos, átkötés nélkül.

 4. 4

  bjeela

  Big Bent nem kell félteni, tugggya a +oldást, mert ő egy igazi harcos: majd őt is kirúgatja.

 5. 5

  bjeela

  Na, ez egy igazi totógyilkos forduló volt, el is vette a kedvemet a további voksolástól. Mindig is tudtam, hogy egy kivételesen bölcs ember vagyok – és szerény -, mert sose tippelek pénzért, de ha véletlen megkergültem volna, akkor most tuti megüt a guta. Az első fordulóhoz és az erőviszonyokhoz képest minden a feje tetejére állt, legalábbis az én elképzelésem szerint. Én hittem a Pittsburgh feltámadásában, mert az emberanyag erre okot ad, erre BigBent leverték, mint egy parasztlázadást, vele együtt a vasast is. Ha nem imádnám nézni Wilson játékát el is lennék kenődve. A Giantsnál is az előző forduló első negyedéből kiindulva reméltem, hogy egy gyengébb csapat ellen lesz keresnivalójuk és mégeccer Eli sem égeti ennyire magát, de tévedtem, égeti. Szegény Barkley… Az Atlanta indokolatlanul feltámad a liga egyik legjobb csapata ellen, ahelyett, hogy ezt a múlt héten produkálta volna, amikor rájuk szavaztam, hogy rohaggyanak meg. A Tenessee összeszarja magát az vezérét vesztett Colts ellen, a 49ersnél hirtelen rájönnek, hogy tudnak ők focizni is, a semmire se való Lions leveri a PO esélyes Chargerst, és még az a nyüves Houston is ippeg nyer a dadogó Jags ellen. Még jó, hogy egy utolsó pillanatos FG-vel megvertük a Denvert, mert nagyon rossz kedvem lenne. Bár ritka szar rúgás volt, egy kapufát sem érintett, nemhogy kettőt. De majd gyakorolunk.

 6. 6

  bjeela

  Az kivételesen egy jó meccs volt.

 7. 7

  Zoltan Szilard v. Pinter

  Azért, a Ravens ligaelit secondaryje borzalmas volt, kvázi a Cardinals mikor tudott haladni, azt üres elkapókkal tette. Ilyet nem engedhet meg magának többet.

 8. 8

  Csabesz20

  Amúgy a fenti meccsekhez hozzátenném, hogy a Chargers vastagon magát verte meg újfent a tragédia special team játékával, a Eagles vereségébe vastagon belejátszott, hogy a kezdő offense fele lesérült a meccsen. A Tenesse engem is megszivatott, nem is értem őket. A 49ers győzelem szerintem egyértelmű volt, maximum az arány meglepő, mivel ez a Bengals azért emberanyagot tekintve nem az ő szintjük. A Jags-nél úgy néz ki végre újra harap a védelem.

 9. 9

  acsdav2

  Úgy látszik a Bills lesz a Pats kihívója az AFC Eastben a Jets helyett. Nem hiszem, hogy reális esélyük lenne a csoport első helyért, de a WC helyre jó esélyük lehet.

 10. 10

  Krisztian Fekete

  Múlt héten is már elment a kedved. Kár lenne. Szerintem inkább csináld tovább, csak minden forduló előtt írd ki itt a kommentszekcióban a tippjeid, hogy legyen esélye másoknak is.

 11. 11

  Krisztian Fekete

  Kihagytad, hogy a vikingekre is fogadtál.

 12. 12

  DinoJr

  hat nem tudom… en betegre nyertem magam a heten. en meg csak pislogtam a meccsek elott nehany spreaden h wtf, es miert nem adtak abbol a cuccbol amit az oddsmesterek szivtak:) nekem lett igazam:D
  mondjuk azert meleg volt nehany helyen:D

 13. 13

  Krisztian Fekete

  Csak mert nyertetek. :D

 14. 14

  vabu

  Igy van, az Eaglesnél a fél offense az öltözőben maradt a szünetben, és még így is megnyerhették volna, ha nem nézik be a 4. és 3-at és Julio Jones Td-jét (nem is értettem) és ha van a végén Wentznek potens célpontja az utolsó driveban.

 15. 15

  bjeela

  Szűz kéz… ;)

 16. 16

  bjeela

  Ne is mond… Ennyi hülyét egy rakáson még nem látott a világ. A vikingek tuti altatót szedtek be a meccs előtt. Ennyire bealudni… A Paks meg gyönyörűen hagyta ARodot lubickolni, aztán teljesen érthetetlenül felhagyott ezzel a sikeresnek tűnő programmal. Ezek hülyék.

 17. 17

  bjeela

  Te csótányabb vagy a druszámnál! Bár lehet, hogy megfogadom, mert jót tenni embertársaimmal kötelesség és még a Főnök is honorálja(állítólag).

 18. 18

  bjeela

  Neked ez nem elég indok?

 19. 19

  DinoJr

  barcsak az lett volna XD

 20. 20

  Krisztian Fekete

  Ugyan, ez csak a napi jó cselekedetem volt.

 21. 21

  bjeela

  Ki nem szarja le, miért vesztett a Chargers?! De miért pont akkor, a mikor véletlen épp a győzelmükre tippeltem? Az Eaglest meg azzal reklámozták, hogy a cserék is kiválóak. Hát nem. ÉS a 49ers rohadtul nem volt egyértelmű az első fordulót követően.

 22. 22

  bjeela

  Templomba ne menj, mert kiátkoznak…

 23. 23

  bjeela

  sic transit gloria mundi

 24. 24

  Krisztian Fekete

  Aki emiatt nyer, szerintem nem fog kiátkozni. :D Amúgy pedig ateista vagyok.

 25. 25

  Krisztian Fekete

  Mondjuk ez a Colts azért nem hulladék…

 26. 26

  bjeela

  Az ateizmusodat pont leszarják a papok, ezek akkor is kiátkoznak. Senkire nincsenek tekintettel…

 27. 27

  Fetyke

  Arra szeretnélek megkérni, hogy legközelebb fogadj inkább a Packersre. :)

 28. 28

  ThySoul

  2-0 kezdés a Billstől? Karácsony van vagy mi? :D egyébként fejlődtek, előző héten 1 negyedig működött az offense, most már kettő negyed is összejött. Ha Allen fejlődik kicsit(neha tuldobja az embereket) akkor wildcard akár össze is jöhet, hála annak hogy a Delfinek is a csoportban vannak

 29. 29

  Krisztian Fekete

  Isten őrizz! Jó ez így!

 30. 30

  Krisztian Fekete

  De, igazad van. Az első fordulós Bears-Packers is tök jó meccs volt!

 31. 31

  bjeela

  Mér nem figyelsz ara, amit mondok? Az tök szar volt.

 32. 32

  bjeela

  Nem, nem, soha!

 33. 33

  Vicgeordie

  A Titans ugyanezt csinálta tavaly is. Megverték a Patriotsot és az Eaglest is pl., közben meg atomhulladék csapatoktól is kikaptak. Nincs új a nap alatt…

 34. 34

  Boci

  Illetve murray vakon dobott fel 50-50-es labdákat vagy 10x amiből mindet a WR húzott le… borzalmas volt a secondary

 35. 35

  pritek

  Jok a wr-ek.

 36. 36

  rowi

  a seahawks a következőkkel nyert:
  – wilson tkp hibátlan volt, és ezt ugyan a csapat megpróbálta néhol “ellensúlyozni” de végül a wilson magic elég volt
  – schotty a félidőben átállt a gyors passzokra, és ezzel nemcsak a sackek sora szűnt meg, hanem a steelers nem tudott mit kezdeni a passzokkal, azon belül is főként lockettel és a TE-ekkel

  – carrollnak meglepő módon volt egy jó challenge-e (:D), ráadásul kulcsfontosságú dpi-re dobta a 4. negyedben
  – ugyancsak carroll a végén mert nem FG-t rúgatni a steelers 30asáról az 5 pontos előnyért, hanem bevállalta a már 2x fumble-zó carsonnal a 4&1-et, és igaza volt, egyszóval a szülinapján az öregnek minden sikerült:D

  amit viszont wilson csúszkálás címén művelt a végén, az egészen hajmeresztő volt. az elsőnél konkrétan kiszakadt alóla a gyep, és elég nagy csoda hogy nem fordult alá a térde, de a másik kettő se volt sokkal jobb látvány ennél…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team