Connect with us

Hír

A szezon első sérülésjelentése

Már csak egyet kell aludni a vasárnapi meccsdömpingig, ez pedig azt jelenti, hogy a csapatok kijöttek az első sérülés-jelentésekkel. Nézzük, kikre számíthatunk és kikre nem holnap.

 

 

Falcons @ Vikings

A Falconsnál a tackle Matt Gonón kívül mindenki egészséges, a Vikingsnál viszont WR Stefon Diggs és TE Tyler Conklin kérdéses, CB Mike Hughes pedig nem játszik.

Rams@Panthers

A Ramsnél mindenki játékra alkalmas, a Panthersnél DE Bruce Irvin és T Greg Little nem fog játszani.

Titans@Browns

LB Reggie Gilbert maródi a Titansnél, G Kevin Pamphile játéka kérdéses. A Brownsnál csak LB Sione Takitaki játéka kérdőjeles.

Chiefs@Jaguars

A Chiefsnél S Jordan Lucas és DT Xavier Williams kérdéses, a Jaguarsnál viszont T Cam Robinson szinte biztos, T Cedric Ogbuehi és TE Josh Oliver pedig biztos, hogy nem játszik, míg DT Marcel Dareus kérdéses.

Ravens@Dolphins

WR Marquise Brown kérdéses, de a John Harbaugh szerint játszani fog. Rajta kívül CB Brandon Carr, CB Cyrus Jones és RB Patrick Ricard játéka kérdéses. A Dolphinsnál  CB Johnson Bademosi, DE Charles Harris, DE Trent Harris, G Danny Isidora, CB Bobby McCain és WR Albert Wilson kérdőjeles.

Bills@Jets

A Billsnél WR Andre Roberts nem fog játszani, TE Tyler Kroft pedig jó eséllyel csatlakozik hozzá. A Jetsnél WR Robby Anderson, WR Braxton Berrios és CB Trumaine Johnson kérdéses, de Adam Gase szerint Anderson és Johnson játékára lehet majd számítani.

Washington@Eagles

TE Jordan Reed kikerült az agyrázkódás-protokollból, de így is kérdéses a játéka, hasonlóan DE Caleb Brantleyhez és LB Cassanova McKinzyhez. A QB Colt McCoy és CB Fabian Moreau nem fog játszani. Az Eaglesnél LB Kamu Grugier-Hill, T Jordan Mailata és QB Nate Sudfeld nem fog játszani.

Colts@Chargers

A Coltsnál DE Jabaal Sheard és RB Jonathan Williams nem játszik, DE Kemoko Turay és RB Jordan Wilkins sérült. A másik oldalon CB Trevor Williams, LB Jatavis Brown , WR Geremy Davis és S Roderic Teamer jó eséllyel nem játszik, míg K Michael Badgley, LB Denzel Perryman és LB Drue Tranquill kérdéses.

Bengals@Seahawks

A Bengalsnál T Cordy Glenn, WR A.J. Green és RB Trayveon Williams nem fog játszani, míg WR Auden Tate kérdéses. A Seahawksnál L.J. Collier, C Joey Hunt és WR David Moore sérült, G Mike Iupati és Ziggy Ansah kérdéses.

Lions@Cardinals

LB Jarrad Davis, CB Rashaan Melvin és C Frank Ragnow kérdéses a Lionsnél, DE Da’shawn Hand pedig kihagyja a találkozóz. A Cardinalsnál G Lamont Gaillard és T Marcus Gilbert nem játszik, LB Haason Reddick és LB Ezekiel Turner kérdéses.

Giants@Cowboys

A Giantsnél a TE Garrett Dickerson és WR Darius Slayton, míg a Cowboysnál LB Luke Gifford, S Darian Thompson és S Donovan Wilson maródi.

49ers@Buccaneers

DE Nick Bosa játszani fog valószínűleg, míg WR Jalen Hurd, WR Trent Taylor és CB Jimmie Ward nem. C Weston Richburg, CB Jason Verrett  és CB K’Waun Williamskérdéses. A Buccaneersnél WR Mike Evans betegség miatt kérdéses, S Justin Evans és QB Blaine Gabbert nem fog játszani.

Steelers@Patriots

A Steelersnél S Sean Davis jó eséllyel kihagyja a találkozót. A Patsnél TE Matt LaCosse, S Obi Melifonwu és WR Demaryius Thomas állapota kérdéses.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!