Connect with us

Hír

Az első hét legjobbjai

Ahogy eddig, úgy most is kiosztotta a liga a forduló legjobbjainak járó díjakat. Két alul értékelt irányító, egy lenézett vénember és egy punter is a listán.

 

 

AFC

 

A hét védője Cameron Wake lett, aki 37 éves kora ellenére a Titans legjobbja volt. 2,5 sacket szerzett a Browns ellen, az egyik ráadásul safetyt ért. Ráadásul átlépte a 100 sackes határt (100,5), ezt pedig az aktív játékosok közül csak ő és Terrell Suggs mondhatja el magáról.

 

A hét támadója természetesen Lamar Jackson lett, aki nem kegyelmezett a borzasztó Dolphins-védelemnek: 17/20, 324 yard, öt TD, tökéletes passer rating.

 

A legjobb ST játékos nem egy rúgó vagy visszahordó lett ezúttal, hanem a Chargers puntere, Ty Long. Egy sérülés miatt át kellett vennie a rúgó-feladatokat, amiket hibátlanul el is látott: bevert egy 40 yardos mezőnygólt és háromból három extrát, ráadásul volt két puntja is, mind a kettő a 20 yardoson belülre.

 

NFC

 

A legjobb támadó Dak Prescott lett: 25/32, 405 yard, négy TD, 158,3-as passer rating. Ő lett mindössze a negyedik irányító a történelemben, akinek úgy lett tökéletes passer ratingje, hogy 30+ passzkísérlete volt.

 

A legjobb védő Anthony Harris lett. A Vikings safetyje két interceptionnel járult hozzá a Falcons kiütéséhez, illetve volt még egy összeszedett fumble-je is.

 

A forduló legjobb speciális egység-játékosa természetesen Wil Lutz lett az NFC-ben, hisz egy utolsó másodperces, 58 yardos mezőnygóllal nyerte meg a Texans elleni mérkőzést a Saintsnek.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!