Connect with us

Hír

Brandon Beane: A legjobbakat McCoynak, hacsak persze nem ellenünk játszik

A Bills GM Brandon Beane szinte egész nyáron azt bizonygatta, hogy a csapat támadósorának egyik vezére a futó LeSean McCoy lesz, de a korábbi klasszis futó  mégsem érte meg az 53-as rostert. Beane ugyan nem fejtette ki a szakítás okát, viszont meglehetősen viccesen köszönt el korábbi játékosától.

 

 

Egy potenciális Hall of Famer. Úgy gondolom, jól járt a Chiefsszel és biztos vagyok benne, hogy sokat fog segíteni az új csapatának. Őszintén a legjobbakat kívánjuk neki, hacsak persze nem ellenünk játszik

– idézi az ügyvezetőt a PFT.

 

McCoy elküldésével 6,5 millió dollárt spórolt a csapat, és mivel tavaly nagyon gyengén játszott, a pénzügyi mellett a szakmai érvek is a kivágás mellett szóltak. Feltehetően a Bills azért csak most döntött a cut mellett, mert előbb szerették volna megnézni, mit tud az újonc Devin Singletary és az öregebb, de jóval olcsóbb Frank Gore.

 

Jó eséllyel mindkét játékos eleget mutatott ahhoz, hogy a Bills különösebb szívfájdalom nélkül elküldje a 31 éves McCoyt , aki ezzel egyébként kifejezetten jól járt, hisz egy Super Bowl-esélyes csapathoz került. Mindenki nyert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!