Connect with us

Hír

BREAKING: Antonio Brown játszani fog hétfőn!

Úgy néz ki, a mai balhés elkapók napja: Tyreek Hill új szerződést, a felfüggesztéssel és kivágással fenyegetett Antonio Brown pedig kegyelmet kapott a Raiderstől. Utóbbit Jon Gruden jelentette be, írja a NBCSportsBayArea.com.

 

 

A történet az volt, hogy Mike Mayock GM megbüntette az elkapót, mert pökhendi módon megszegte a csapat szabályait (edzés helyett sisakot keresett magának). Ezen AB olyannyira kiakadt szerdára, hogy meg akarta ütni a főnökét, Vontaze Burfictnek kellett lefogni. Ezután Brown a csütörtöki napot ki is hagyta, a viselkedése miatt pedig felmerült egy potenciális eltiltás lehetősége: amennyiben ez megtörtént volna, Brown elveszíti a 29 milliós dolláros garantáltját.

 

Bizonyára az elkapónak is leesett, hogy ebből csak rosszul jöhet ki: közel 30 millió dollár elvesztése pedig még az ő pénztárcáját is negatívan érintené. Így pénteken megjelent a csapat meetingjén és bocsánatot kért (állítólag nagyon érzelmes volt). Mivel a végső szót Jon Gruden mondja ki a Raidersnél, neki pedig ennyi elég volt, így az elkapó játszani fog a Broncos elleni hétfő esti rangadón.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!