Connect with us

Hír

Brown besértődött, azt mondja, nem játszik többet az NFL-ben

Antonio Brown vasárnap twitteren nyomott egy kisebb rantet, amiben többek közt beszólt Robert Kraftnek, Big Bennek, a FOX elemzőjének, Shannon Sharpe-nak – ezeket később törölte -, illetve kvázi bejelentette visszavonulását is, legalábbis elmondta, hogy többé nem játszik az NFL-ben.

Többé nem játszom az NFL-ben. Ezek a tulajdonosok bármikor felmondhatnak szerződéseket. Azt csinálnak, amit akarnak, amikor csak akarják. Simán visszavonhatják a garantált tartalmakat bármikor. Meglátjuk, hogy az NFLPA felelősségre vonja-e őket.

Persze Brown már korábban is fenyegetőzött a visszavonulással, amikor az NFL épp a régi sisakját nem engedélyezte (ugye, milyen régen volt ez már?). Úgyhogy nem tudni, mennyire lehet komolyan venni a jelenlegi “visszavonulását”, de addig igazából mindegy is, amíg egyetlen NFL-csapat sem akarja alkalmazni. Jelenleg pedig ez a helyzet, aztán meglátjuk, változnak-e a dolgok, például az erőszakolós és szaxuális zaklatós ügyében.

Normális esetben akár azt is mondhatnánk, hogy lezárhatunk mindenféle AB-sagát, de ismerve az előzményeket, ez aligha van így. Például minden bizonnyal perelni fog a megvont garantált tartalmakért mind a Raiders, mind a Patriots esetében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!