About the author

8 Comments

 1. 1

  renningan

  Mielőtt megint elkezdődne a Patreon-vita, ahol ugyanazokra a kérdésekre, felvetésekre érkeznének ugyanazok a válaszok, szeretném jelezni: ez a cikk, és az összes többi kis lakattal ellátott patreonos cikk is a patronoknak köszönhetően jöhetett létre. Az ő támogatásukkal reményeink szerint hosszú távon fenntartható, sőt fejleszthető lesz az oldal, ezt pedig extra cikkekkel szeretnénk nekik meghálálni. Ez is egy ilyen.

  Ha valakit érdekelnek ezek az extra cikkek, vagy csak szeretné, hogy még sokáig legyen FK!, akkor lehetősége van a támogatásunkra (nem kényszer, nem kötelező), amit előre is nagyon köszönünk. Minél több támogatónk lesz, annál több hasonló cikkel fogunk jelentkezni, hisz ez azt jelenti, igény van az oldalra és a munkákra, ezt pedig elsősorban így tudjuk honorálni.

  Ha viszont valakit zavar az, hogy bizonyos cikkeket csak a Patronok olvashatnak el, még véletlenül se legyen dühös vagy frusztrált. Mint ahogy fentebb írtam, ez és a jövőbeli összes többi, lakattal ellátott extra cikk a Patronok nélkül nem jöhetne létre, és ugyanúgy nem lenne lehetősége elolvasni. Nekik ajánljuk az összes többi anyagot, ami a cikkek 90-95 százalékát jelenti (ebben a hónapban eddig 61 anyagunk jelent meg és négy volt belőle lockolva (heti szinten ez a minimum), ami 93 százalék – persze igyekszünk minél több extra tartalmat előállítani és fogunk is, de ezt ezzel együtt a híreink és egyéb anyagaink számai is nőni fognak).

 2. 2

  Léhárt Zsolt

  Akkor ezt meg is raktam így estére, köszi srácok ;)

 3. 3

  Fetyke

  “…igyekszünk minél több extra tartalmat előállítani és fogunk is,”
  Gondolom, hogy a kapacitásotokat erősen bekorlátozta, hogy Brownról minden nap legalább két hírt kellett írni az elmúlt időszakban. :D

 4. 4

  renningan

  A tegnapi napom erre ment :D

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  Mennyi kattintást kapott a Brown a patsben cikk? :) Hasonló szint mint a Luck visszavonult nem?

 6. 6

  renningan

  Mindjárt megnézem.

  Luck jobban megmozgatta az embereket, de a mai nap végére Brown előzhet :D
  https://uploads.disquscdn.com/images/af98de80b6b89dadc6b0370f1fe0b9569e18ab2c0c463ca30c3f33576b2ae1b6.jpg

 7. 7

  Csabesz20

  Változott a cikk Patreon besorolása? Hétvégén még el tudtam olvasni a saját rankommal, meost meg már egyel feljebb lett állítva. Ez miért van?

 8. 8

  renningan

  Nem lehet, hogy csak ki vagy jelentkezve?
  (ha igen, akkor a menüsorban van egy bejelentkezés menüpont, ha ott bejelentkezel, látni fogod)

  Update: Én szúrtam el, eredetileg rosszul állítottam be a kategóriát, majd korrigáltam, így került a magasabb támogatói kategóriába.

  A támogató kategóriák egyébként így néznek ki: 4 dollár: Kupaktanács, Best of, Minden ami NFL-rovat
  8 dollár: Porték, Történelem, Coin Toss, Kupaktanács, Best of, Minden ami NFL-rovat
  15 dollár: Hét játékai, Playbook, Szerződések rovatok, Porték, Történelem, Coin Toss, Kupaktanács, Best of, Minden ami NFL-rovat

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team