Connect with us

Hír

Daniel Jones egyből a hét támadója lett az NFC-ben!

Kiosztotta az NFL a 3. hét legjobb játékosainak járó elismeréseket.

NFC

A hét támadója az NFC-ben az élete első kezdő meccsét lejátszó Daniel Jones lett, aki 2 passzolt- és 2 futott TD-vel vezette győzelemre a Giantset 18 pontos hátrányból. A végül meccset megnyerő futott TD-je ráadásul negyedik és goal szituációban érkezett, azaz mindent vagy semmit helyzetben.

A hét védője a csapat veresége miatt nem a négy sacket jegyző Shaq Barrett, hanem a 3 sacket és egy kierőszakolt fumble-t szerző Preston Smith lett, aki a Denver Broncos ellen segítette győzelemre a Packerst.

A hét speciális egység játékosa Thomas Morstead, a Saints puntere lett. Hat puntjából négy ment a 20 yardoson belülre, 52 yardos átlaggal rúgott, leghosszabbja pedig 64 yardra szállt. Ez a harmadik ilyen elismerése, de 2009 óta az első.

AFC

Deshaun Watson 73,5%-os pontossággal 351 yardot és 3 TD-t dobott interception nélkül, és 7-17-es hátrányból zsinórban 21 pontot feltéve a táblára győzelemre vezette a Texanst a Chargers ellen. Ez a második hét támadója címe rövid karrierje során.

A hét védője a 33 éves Calais Campbell lett, aki a csütörtök esti rangadó alkalmával terrorizálta Marcus Mariotát. Egymaga három sacket jegyzett, a Jaguars pedig kilencet a találkozón. Ez karrierje harmadik ilyen elismerése.

A hét special team játékosa a Patriots puntere, Jake Bailey lett AFC-oldalon. Az újonc játékos hét puntjából öt ment a 20 yardoson belülre, leghosszabbja pedig 58 yardra szállt. Természetesen ez az első ilyen elismerése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!