Connect with us

Hír

Dugába dőlhet a Ramsey-trade?

Csütörtök környékén arról volt szó, hogy a Jalen Ramsey akár már pénteken is csapatot válthat, ennek ellenére már vasárnap van, és még semmi sem történt. Ian Rapoport információi szerint pedig jelenleg egyáltalán nem biztos, hogy összejön a trade, a kiváló cornerback lehet, hogy mégis marad Jacksonville-ben.

Az NFL Network insidere arról számolt be, hogy jelenleg nincs közel egy csere a megvalósuláshoz, és minél tovább húzódik a dolog, annál valószínűbb, hogy Ramsey marad a Jaguarsban. Állítólag a Jaguars elég nagy ellenértéket kér, amit mások nem hajlandóak egyelőre kifizetni. Persze ez lehet egy felhívás keringőre, hogy feljebb vigyék a kérők az árukat, vagy hogy a Jaguars elégedjen meg kevesebbel.

A CB kérelme egyébként továbbra is áll, ő távozni szeretne. Egyes hírek szerint kvázi minden csapat felhívta a Jaguarst érdeklődésképp, és többen is komoly ajánlattal álltak elő (leginkább a Chiefst, az Eaglest és a Ravenst hallani, utóbbi állítólag egy első- és egy második körös picket, illetve a tight end Hayden Hurst ajánlotta a Jagsnek.

Nemrég mi is írtunk a 7 legesélyesebb csapatról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!