About the author

20 Comments

 1. 1

  renningan

  Ez a cikk, és az összes többi kis lakattal ellátott patreonos cikk is a patronoknak köszönhetően jöhetett létre. Az ő támogatásukkal reményeink szerint hosszú távon fenntartható, sőt fejleszthető lesz az oldal, ezt pedig extra cikkekkel szeretnénk nekik meghálálni. Ez is egy ilyen.

  Ha valakit érdekelnek ezek az extra cikkek, vagy csak szeretné, hogy még sokáig legyen FK!, akkor lehetősége van a támogatásunkra (nem kényszer, nem kötelező), amit előre is nagyon köszönünk. Minél több támogatónk lesz, annál több hasonló cikkel fogunk jelentkezni, hisz ez azt jelenti, igény van az oldalra és a munkákra, ezt pedig elsősorban így tudjuk honorálni.

  Ha viszont valakit zavar az, hogy bizonyos cikkeket csak a Patronok olvashatnak el, még véletlenül se legyen dühös vagy frusztrált. Mint ahogy fentebb írtam, ez és a jövőbeli összes többi, lakattal ellátott extra cikk a Patronok nélkül nem jöhetne létre, és ugyanúgy nem lenne lehetősége elolvasni. Nekik ajánljuk az összes többi anyagot, ami a cikkek 90-95 százalékát jelenti.

 2. 2

  Vicgeordie

  Most olvastam, hogy a szerződésében van egy olyan záradék, hogy ha “takes any action that materially undermines the public’s respect for, or is materially critical of, the Club, the Player’s teammates or the Club’s ownership, coaches,” etc., guarantees will “null and void.”

  Szóval a kockázat nulla. Se pénz, se draftcetli, se semmi nem veszik el, ha fullba nyomná a kretént továbbra is (mert biztos vagyok benne, hogy az első ilyen után repülne, mielőtt annyit mondana, hogy bakfitty)

 3. 3

  Tibor Cseh

  Szerintem nem hibázott senki.AB nem akart a Raidersben játszani,mert bajnoki gyűrűre vágyik.A Raiders bukott két draftcetlit.Én a helyükben megbecsülném mekkora anyagi kár érte ezzel a klubot.Ami lehet sok-sok millió,mert ezeket ugye a FA piacról kell pótolni.Szóval kereset a bíróságra,peren kívül nincs megállapodás és a nyomozás majd kideríti,mi és hogyan történt.Mert valami hibát mindig vétenek.Nyom nélkül nincs bűntény.Mert ez az.

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Van egy gyanúm, hogy a feljelentés előtt beszélgettetek. Annak az eredménye mindent felülír.

  De. Ha AB jó lesz, akkor 20-val befér jövőre is. Kiesik Gronk 10 m-je. Tibit bármikor lehet restructurálni. DMC valszleg visszavonul. Gordonra építeni veszélyes. Ha AB jól viselkedik egy évig akkor az ő meghülyül és kockázata kisebb, mint Gordon újracuccozási Riskje.

  És amíg Tibi játszik, a permanens Win-now mód az egyetlen opció.

  Moss 10 éve volt. Azóta Bill is változott. Ő is megfizeti, akit kell. Ha tényleg kell. Egy szorgalmas, vállalható AB kell.

  Tehát szerintem AB marad, ha:
  Nem megy sittre
  Kussban, jól dolgozik
  Akar
  Jakobiról, vagy Oszlewskiről nem derül ki, hogy pro bowl kaliberek
  Gordont elnyeli a mocsár.

 5. 5

  ducksfan

  Én örülök, hogy a patreon révén több, minőségibb és változatos tartalmakat csináltok. Remélem, hosszabb távon is fenntartható a lelkesedés mind a ti, mind a támogatók részéről. Csak így tovább.

 6. 6

  ducksfan

  AB szerintem megérte a pickeket.
  Azzal is egyetértek, hogy a kivágása hülyeség volt, várható volt, hogy valaki majd lecsap rá. Ültették volna ki egy évre vagy megpróbálhatták volna elcserélni
  Az, hogy a GM meg akarja mutatni, hogy nem tolerálja ha egy játékos az arcába ordít, teljesen rendben van. Ez nem olyan kis stikli, amit el lehet nézni az egyenlőbbnek.

 7. 7

  renningan

  New Englandben nem hülyék dolgoznak :D

 8. 8

  renningan

  New Englandben nem hülyék dolgoznak :D

 9. 9

  renningan

  Igazad van, de tudták, mire válalkoznak. Valakinek engednie kellett volna, és mivel nem Brown az okosabb, így a menedzsment részéről kellett volna lenyelni a békát. Legalábbis szerintem.

 10. 10

  renningan

  Én örülnék neki. Hátha egy kicsit feldobná a Patst a hülyeségeivel :D már jó értelemben.

 11. 11

  Fetyke

  Azért így elnézve ezt a történetet, komoly dilemmába kerülnék, ha azt kellene megállapítanom, hogy ebben a történetben ki volt a butább, Brown vagy a Raiders management. :) Nem biztos, hogy az elkapót választanám…

 12. 12

  Arnold Patsenegger

  Brown megkapta azt amit akart, ott van ahol akar… Jővőre is szabad lesz ha akarja. Én sem az elkapót választanám.

 13. 13

  renningan

  Köszönjük :)

 14. 14

  Zsombor P.

  Arra egyébként nem gondoltatok, hogy csináltok egy SB Nationhöz hasonló, magyar nyelvű YouTube csatornát, aminek a Google reklámbevételeit (+ az esetleges szponzorpénzeket) tudnátok az oldalra fordítani?
  Ha fb-n meglett a 20k követő, szerintem YouTubeon is viszonylag gyorsan felpörögne a feliratkozók száma. Plusz a patronisták is jól járnának, mert minden videót mások előtt látnának x idővel.

 15. 15

  ducksfan

  Tudták persze, és nem is hibáztathatók érte, hogy leigazolták. Sőt. De AB folyamatosan stresszelte a csapatot nem professzionális hozzáállásával (lábsérülés, sisak, nem edzés). És ezek nagy részét elnézték neki. Csak eljött a pont, amit már nem akartak. És azt se feledjük, hogy Mayock Gruden embere, nem tudom elképzelni, hogy nem beszéltek előtte.
  Ez az okos enged szamár szenved mondóka pedig szerintem azt jelenti, hogy a szamárnak mindent lehet, az okos meg folyamatosan megalázva érzi magát. Akkor ki is a szamár és ki az okos?

 16. 16

  Gioo

  Első hetek megmutatják, jelenleg nagyobb téttel dobnám meg azt, hogy Gordon ott lesz a play offban vagy jövő ősszel a rosteren, mint AB. Ugyanakkor szerintem AB nem olyan gyökér, mint azt sokan gondolják, ha van némi esze, akkor belátja, hogy ez az utolsó dobása. Ha innen kivágatja magát, akkor max egy kétségbeesett, gyengébb csapat viheti el, ahhoz meg – mint látjuk – nincs kedve.

 17. 17

  Leonidasz007

  Többen felvetették már a youtube-t egyébként. Nekem csak az a gondom hogy milyen kontentet tudunk oda kirakni? Makához hasonlo videos podcastet esetleg playelemzeseket. A gond hogy egy helyen ritkan vagyon, plusz idoigenyes dolog. Szemely szerint a videos tartalmat azert se szeretem mert metron, buszon sokkal macerasabb mint egy sima hang pod, plusz az adatforgalmat is viszi. Munkahekyek egy reszen is le van tiltva. De lehet elgondolkodunk rajta ha szerintetek van ertelme.

 18. 18

  csak ezt ne

  Sok jó mondatot olvastam ebben a beszélgetésben, de ez fogalmazza meg a lényeget számomra: “Alapvetően a Patriots offense nélküle is zseniális, de pont egy ilyen sztárra volt szükségük, hogy az esetlegesen bekövetkező nehéz pillanatokban tudjanak valaki felé fordulni.” – Ez a lényeg, hogy ne csak Edelman legyen. Ha limitálják a futást, ha már teljesen ráállnak Edelmanre és mondjuk nincs Gordon, akkor is legyen egy olyan elkapó, akire fel lehet dobni a mindent eldöntőt. Tavaly kétszer még Gronk volt ez, ide kerestek egy pótlást, akit egy kritikus 3. kísérletnél meg lehet célozni.

  Elég gyakori a Patsnél, hogy a változtatások a PO-ból és kiemelten a SB tanulságaiból, ha egyáltalán persze sikerült odajutni táplálkoznak. Ezért maradt most Dorsett ment Hogan, de sok ilyen példa van. Ezért engedtük el Lewist és tartottuk meg White-ot. Ezért ment Blount és maradt sokáig Amendola. Most, hogy elment Gronk, nagyon tudatosan kerestek nagy és tehetséges célpontokat. AB nem nagy de annyira tehetséges, hogyha nem lenne az a buta primadonna aki, akkor simán pótolhatná 1 vagy esetleg 2 évre Gronkot a legkomolyabb meccseken is.

 19. 19

  Zsombor P.

  Szerintem lenne értelme, tudok is benne segíteni, dumáljunk róla!

 20. 20

  Leonidasz007

  Dani visszajött Amerikából és kicsit felvette s fonalat akkor keresni fogunk. Köszi!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team