Connect with us

Kupaktanács

FK! Kupaktanács – Bill O’Brien ámokfutása

Az elmúlt napok Bill O’Brienről szóltak: hozott két futót, egy franchise irányító áráért szerzett tackle-t, illetve bagóért elküldte az egyik legjobb védőjét, és még fizetett is érte. A Kupaktanács-rovatunkban ezúttal katonadani, Renningan, chester, Höri és Leonidasz007 írta le a véleményét a Bill O’Brien ámokfutásról.

 

 

Kezdjük az elején. Lamar Miller kidőlése után Bill O’Brien, mint a csapat de facto general managere egy harmadik körért megszerezte Duke Johnsont, majd később egy korábbi harmadik körös falembert adott Carlos Hyde-ért. Jól csinálta?

katonadani: Duke Johnson hasznos tagja lesz a csapatnak, szerintem egy jó játékos, de a harmadik kör (ami ugye negyedik, ha nem játszik 10 meccsen) sok érte. Hyde meg egy pocsék futó, a waiveren is simán találnak hozzá hasonlót, ha nem jobbat. Szóval annak semmi értelmét nem látom.

Renningan: Johnson egy jó kis játékos lehet, mert elkapni tud, futni pedig úgy sem fog tudni ilyen támadófal mellett, de nem vagyok meggyőzve, hogy megért egy kondíciós harmadik kört, Hyde pedig simán felesleges. A Texansnak rengeteg pénze van, már rég kellett volna valakit keríteni Lamar Miller mögé, de ha eddig húzták az időt, akkor igazán megvárhatták volna a keretszűkítést. Doug Martin, LeGarrette Blount, Jacquizz Rodgers, Chris Ivory, Alex Collins, Jay Ajayi – egyik sem sztár, de aki ilyen rossz helyzetben van, miért nem próbálja ki egyiket sem bagóért?

chester: Duke Johnson megszerzése teljesen racionális számomra. 26 éves lesz, nem hagyott ki alapszakasz meccset pályafutása során, ehhez képest csak 300 carryje van az NFL-ben. Ki ne vágyna egy alig terhelt, mégis remek képességekkel rendelkező futóra? A probléma Hyde-dal kezdődik: a final cutok előtt minek cserél valaki egy futóért, mikor vélhetően bőven lesz választék a waiverről is hasonló szintű, ha nem jobb futókkal?

Höri: Johnson drága volt egy harmadik körért, de mivel nincs GM-ük, így visszás O’Brient azért okolni, mert rossz abban, ami nincs a munkaköri leírásában. Ő egy futball-edző, aki felmérte, hogy a játékos képességei jók, hiányzik neki egy ilyen, jöjjön. A másik csere szerintem nem releváns olyan tekintetben, hogy Rankint felmérték, hogy sosem fog nekik segíteni – ilyen téren édes mindegy, hogy waivelik vagy elboltolják egy másik reménytelenért. Ideális esetben Hyde is inaktív lesz a meccseken mint 4. RB, szóval ha nem erőlteti be a csapatba, akkor ez felejthető manőver.

Leonidasz007: A Texans már régóta nevetség tárgyává teszi ki magát az egész futáskoncepciójával. Lamar Miller egy közepes szintnél soha nem volt jobb futó, de mégis rogyásig erőltették. Kiesése nem lett volna ilyen fájó, ha van mögötte egy legalább elkapni tudó running back. Most ez Duke érkezésével össze is jöhetett volna, de ők egymás komplementereinek lettek volna jók, nem helyettesítőnek. A harmadik kör pedig vicc kategória.

 

Elcserélte Jadeveon Clowney-t egy harmadik körös pickért és két csere-linebackerért a Seahawksszal, ráadásul még a fizetése felét is állja. Vélemények?

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!