About the author

7 Comments

 1. 1

  Szilárd Süveges

  Leonidasz007: a P’s LB sor tényleg annyira kevesnek tűnik hogy szót sem érdemel vagy beleértetted a stun-tokba és blitzekbe? szerintem Collins erosites és nem tűnt lassabbnak az előszezonban mint régen. Bentley szerintem Collins 2.0 + Highta’, es Van Noy szerintem erős még ha nem is húzza fel ezt a sort egy Wagner vagy Kuechly.
  Mi a véleményed mennyire lesz faktor a sor?

 2. 2

  Leonidasz007

  Blitz eleve csak onnan jöhet, de igen alapvetően ott már az egész védeoemről beszéltem hogy a D séma komoenzálja h picit gyengébb az állomány nevekre.

  Szerintem ha tisztán neveket nézunk akkor tobábbra is közepes ez a sor, más kérdés hogy azert jobb annál mint sokan várják. Tényezőnek meg nagyon is tényezők lehetnek m meg kell ölniuk a Steelers futásait és be kell segíteniuk a nyomásgyakorlásban is.

 3. 3

  acsdav2

  1.A hétvége egyik legnagyobb kérdése, számomra is Murray lesz. Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy az ő gyorsasága képes lesz eltüntetni egy fal hiányosságait.
  2. Gurley-vel mi a helyzet? Sérülésjelentésekben nincs a neve, de mégis hall az ember problémákat a térdéről. Mindenesetre a Rams O-Line szintén egy nagy kérdése lesz az idei szezonnak. A Panthers belső védőfala az egyik legerősebb a ligában. Ha nem megy a futás, szerintem Goff nem tud majd meccset nyerni.

 4. Pingback: FK! Preview #1 | Fűzővel kifelé!

 5. 4

  Nem robot

  Kommentátorok csütörtökön mintha azt mondták volna, hogy Goodell lejön a Pats – Steelersre.
  Mint WOKE (felébredt) nfl követő, innen tudom, hogy elcsalja majd azt a meccset a Steelersnek.

 6. 5

  csak ezt ne

  Szerintem a KC-nél leesik majd az állunk. Nagyon megverik a Jagst azt várom. Nyilván nem örülnék neki a KC Hill újra szerződtetésével elvesztette a szimpátiám. Nagyon kedvelem Mahomes játékát, neki szurkolni fogok továbbra is. Remélem Foles is jó lesz, de nem igazán hiszem.

  A Lionsnak simán kellene verni a Cardinalst, de a tavalyi nyitómeccs után, amikor szintén egy újonc irányító volt az ellenfél, aki később összesen még 3 meccset tudott hozni, inkább nem tippelek.

  Ezekből a Rams meccset érzem még olyannak ahol lehet meglepetés. Egész évre jónak gondolom a Ramset, de idén szerintem nem az elején lesznek dominánsak, ha tanult valamit McVay. Mindenképpen szoros meccsre gondolok, aztán meglátjuk.

 7. 6

  pritek

  Draga kenyer, mindjart beszarok!! Mi negyedik negyed.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team