About the author

19 Comments

 1. Pingback: FK! Preview #2 | Fűzővel kifelé!

 2. 2

  Pirate

  “Ha már a bírók nem tették tavaly meg, akkor legalább mi figyeljünk.”

  Tökéletes felvezető mondat… :D :D :D

 3. 3

  Rpi

  Rowi mellékattintott, hogy a Faconsra szavazott? 😀

 4. 5

  bjeela

  Mint a Tampa esetében, vagy fordított előjellel a Panthersnél, hogy rohaggyanak meg…

 5. 6

  bjeela

  Az első meccsünkön teljesen lenullázták Macket, alig volt látható, ezért nagyon remélem, hogy most szétveti a bizonyítási kedv, pláne Fangio miatt is. Ha nem, és a többiek sem verik porrá Flacco-t, akkor nagy szarban leszünk, mert Trub nagyon úgy fest, hogy sosem hozza be a belefektetett energiát és pickhegyeket, futni meg úgy tűnik elfelejtett a csapat. Szóval ha a védelem nem csinál pontokat, akkor fogalmam sincs, ki fog ebből a Bearsből.

 6. 7

  Fetyke

  Az a baj, hogy Fangio pontosan ismeri Mack-et és a többi védőt is. Ha valaki, akkor talán ő tudja a legjobban, hogy kinek mi a gyengéje, mit és hogyan érdemes ez ellen a védelem ellen játszani. Ráadásul idegenben is lesztek, én nem sok jóra számítanék a helyedben.

 7. 8

  bjeela

  Émmeg reménykedem, mert ez a denveri támadófal nem valami acélos. ;)

 8. 9

  Fetyke

  Vikings at Packers: Szerintem a mérkőzés három kulcsfontosságú tényezőn dől el. Az első, hogy a Vikes is limitálni tudja e a Rodgers-Adams kapcsolatot vasárnap, mint tette azt múlt héten a Bears, illetve, hogy hasonló nyomást tud e generálni a minnesotai védelem ARod-on. Nyilván nem lehet hazai pályán 200 passzolt yardon és 10 ponton tartani a Packers-t, de ha nem sokkal többet engedünk nekik, azaz 20 pont körül sikerülne tartani a sajtfejűeket, akkor az már egy jó alap lehetne. A második, hogy Packers védelme kordában tudja e tartani a Vikings futójátékát, és ha igen, akkor milyen áron. A sajtfejűek Dline-ja az első fordulóban valóban szépen tartotta a Bears futójátékait, de most sokkal nehezebb feladatuk lesz (sőt igazából nem is rajtuk múlik majd a futójáték megállítása). A vikingek teljesen más rendszerben futnak mint a Chicago, és ez rossz hír a Green Bay-nek, véleményem szerint előzetesen ez a mérkőzés legnagyobb matchupja, itt dőlhet el szinte minden. A harmadik a hazai pálya előnye. A Lambeau hangulata hagyományosan magával ragadja a hazaiakat és elbizonytalanítja a vendégeket. E miatt nálam a mérkőzés esélyese a Green Bay. Aztán ha tudnak, akkor cáfoljanak rám a fiúk!

 9. 10

  Fetyke

  Patricia is szétfutotta tavaly a Pats védelmét, pedig az ő támadófaluk sem állt a helyzet magaslatán akkor. Én valami hasonlóra számítok most is…
  Szerintem a védelmetek nem fogja idén sokáig bírni a rá nehezedő nyomást, és előbb utóbb jön majd egy-két sérülés és megadja magát. De te miattad kívánom, hogy ne legyen igazam. :)

 10. 11

  bjeela

  Én eddig úgy tudtam, hogy a kuvik a vészmadár és nem a Fetyke. ;) Fejezd be a negatív kisugárzásidat! Az egy nagyon szép híd.

 11. 12

  bjeela

  Én a Vikesre tettem, mert majdnem olyan jó a védelmük, mint a mienk, jobb a futójátékuk és sokkal jobb a QB-jük. Ez pedig elég lesz még a Lambeau-n is.

 12. 13

  Fetyke

  A próféta beszéljen belőled, és akkor egye fene kiszurkolók nektek is egyben egy győzelmet. :)

 13. 14

  bjeela

  Ne örömködj, bitang szar tippelő vagyok. ;)

 14. 15

  rowi

  nem, teljesen tudatos:D
  de a múlt heti 14-2 után belefér a hero pick:)

 15. 16

  csak ezt ne

  A Vikinngsnak szerintem is csak a futó tudná ezt a meccset megnyerni, mert Cousins nem fogja. Most már visszafogottabban lelkesedem Rodgers meccseiért, de még mindig meglepődnék, ha nem a Packers nyerne. A második meccs a Steeelersnek sokkal fontosabb és őket is várom, de ez az egyik legkétségesebb összecsapás bármi lehet oda-vissza. Ha a múltkori összecsapásuk színvonalát, izgalmát hozná, már bőven jó lenne, (ha jól emlékszem 7-szer, de lehet 8-szor változott, hogy ki vezet azon a meccsen). Saints – Rams nem tudom, sőt fogalmam sincs, de érdekel, talán-talán Rams megint. Bears at Broncos, valamiért Bearst érzek, talán a Broncos egy közepes csapat ellen volt minden szempontból reménytelen a múlt héten, de a Mile high még mindig az egyik, ha nem a legnagyobb, hazai pálya, Pikáns is Fangio miatt. Hát nem várok egy jó meccset, úgyhogy bátran meglephetnek. Eagles – Atlanta sima liba, illetve sas.

 16. 17

  rowi

  jött a hero:D

 17. 18

  rowi

  jött a hero:D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team