About the author

19 Comments

 1. 2

  Nagir

  Dani, Giants győzlemet vár!? :)

 2. 3

  Fetyke

  Biztos napszúrást kapott. :)

 3. 4

  bjeela

  Akkora baromi nagy meglepetéseket várok, hogy namég. Úgyis hozzászokhattunk idén… Amúgy baromi kíváncsi lennék, hogy kik keresték a legtöbbet a sportfogadásokon, mert nagyon nem lennék meglepve, ha néhány sportvezető érdekeltségi köre hirtelen meggazdagodott volna…

 4. 5

  Kopi3.14

  Sok volt a spam.

 5. 6

  acsdav2

  1. Szerintem a Ramsnél a védelem nemhogy felnőtt, ha nem már túl is nőtt a támadósoron. A rájátszásban már egyértelműen a védelem volt a domináns és egyelőre a mostani szezon kezdetben se érzek változást.
  2. A Brownsnál szerintem nagyobb jelentőséget tulajdonítunk az első heti vereségnek. A Titans tavaly is felszívta magát a jó csapatok ellen. A Cowboys,Eagles,Pats triót is verték. A Jets ellen meg elég volt annyit kiadni magukból, tudták, hogy a fél csapat nem lesz az ellenféltől. Nem volt meggyőző a játék, de hosszú egy szezon, nem most kell csúcsformában lenni.

 6. 7

  acsdav2

  Szerintem korrekten meg lett fogalmazva a Bills esélyessége. Most új helyzetben vannak. Eddig a lenézett csapat voltak, most ők az esélyesek nem csak a meccsre, de a PO-ra is.Ha ezt a nyomást tudják kezelni, akkor nem lehet gond a Bengals legyőzése.

 7. 8

  csak ezt ne

  Érdekesnek tartom az Atllanta – Indy meccset. Colts az amit várok, de bármi lehet persze. Engem a győztes meccsen se lökött hanyatt a Falcons játéka, Ryan mintha beleragadt volna a 2016-os katasztrófába, remek elkapókkal is szenved. Ha nem lépnek nagyot előre akár sima is lehet ez a Coltsnak, amelyik szívós csapat lesz idén Brissettel is.

  Meglepett, hogy (velem együtt) mennyien várjátok a Cardinalst. Egy csereirányítós meccs pedig mindig trükkös lehet. Akárcsak a Bills meccs. Nem akkora egyes az, mint ahogy látom várjátok. Bőven 2 esélyes ez a meccs, sőt még akár érdekes és izgalmas is lehet.

  Nem hiszek a Giantsben. Ha irányítót cserélnek akkor sem. Lehet jobb, de sokkal jobb aligha. Itt sima Bucs győzelmet várok. Egyedül Winston köphet a levesbe, ami szintén nem lenne eget verő meglepetés. Akkor viszont egy borzalmas meccs lesz ez (is).

  A Texans simán behúzhatja ezt, nem annyira hiszek egyelőre a Chargersben. Seahawks szerintem sima ügy lesz, viszont ha esetleg nem, na az nagyon érdekes lenne. A Steelers meccsen pedig kifejezetten meglepetést várok, azaz Steeelerst, de a Rams szerintem simán veri majd a Brownst. Én nagyon takarékra tettem velük kapcsolatban magam, főleg, hogy Njoku IR.

 8. 9

  AwesomeOne

  Szerintem kijelenthető, hogy a Giants védeleme a legrosszabb a ligában, ezen pedig Jones beállítása sem fog segíteni. Lehet hogy szorosabbak lesznek a meccsek – mert az offense alapjáraton nem lenne rossz – de egy ilyen D-vel teljesen esélytelennek tartom, hogy nyerjen a csapat. A sec egy tökéletes átjáróház, 5-10 méterekre védekeznek az elkapókról, cserébe pedig az irányítókon sincs semmilyen nyomás a nemlétező pass rush miatt. Alig várom mire lesz képes Jones, és csak remélni tudom, hogy Baker-el ellentétben nem lesz totálisan vakon, amikor bekerül a csapatba.

 9. 10

  Fetyke

  Azért remélem, hogy most a Raidersre tettél. :)

 10. 11

  bjeela

  Tényleg nem vagyok normális, de ennyire azért mégsem hülyültem meg. Bár a Raiders védelme okozhat meglepetést. És különben is, valahogy segítenem kell a Bearst… ;)

 11. 12

  csak ezt ne

  Mindenki azt tippel amit gondol. A Bills eddig két harmatgyenge csapat ellen játszott, most talán jobban kiderülhet a tényleges erősségük. Persze, az is igaz, hogy a Bengals esetében is kérdéses még, hogy mennyit is érnek. A Bills valós erejéről a jövő héten látunk majd egy elég pontos képet. Ha 4-0 lesz a mérlegük az már igen komoly lenne. De nem nagyon gondolnám. A 4 meccs a Jets és Dolphins ellen ez az egy tette eddig a PO esélyessé őket, nem a mutatott játékuk.

 12. 13

  katonadani

  fogadásaim a hétre:
  – Lions +6,5
  – Giants +6,5
  – Saints első félidő +3
  – Browns-Rams under 47,5

 13. 14

  ThySoul

  Pont nem a jövőheti meccs lesz a mérvadó eredmény ügyileg :D Patset nem hiszem hogy fogjuk, de örülni fogok ha jó játékkal rukkolunk elő. Egyébként igen, tényleg a könnyű sorsolás az egyik oka hogy playoffra esélyes a bills, a másik hogy egész jó kis csapatnak tűnik két hét után.

 14. 15

  ahanem

  az se volt nagyon mérvadó, amikor nullázta a Bills a peccet, szóval én már nem tudom mit mondjak
  bye week után már talán lesz véleményem

 15. 16

  acsdav2

  A Jets az első meccsen a legjobbjaival állt fel. Nyilván úgy se egy verhetetlen csapat, de nem volt az egy harmatgyenge csapat.

 16. 17

  ThySoul

  Egy nullázást most adnék :D egyébként elnézve a pats sorsolását kezdek félni, hogy lesz egy veretlen szezonuk

 17. 18

  ThySoul

  Ahogy néztem a félidei statisztikákat Lamar tavalyi formája visszatért

 18. 19

  csak ezt ne

  Most nem tudom a 2003-as meccsre gondoltál, vagy a 2016-osra Brissett 2. meccsére? Mert végül egyik sem lett mérvadó, de a 2016-os már a kirúgásnál sem volt az, mindenki tudta, hogy a következő meccsen a mérges TB jön vissza és az évre annyi is kb a ligának. Végül a Seahawks behúzta még ellenünk, meg a Falcons is ugye majdnem, a többi méla csend…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team