Connect with us

Hír

Flores: Nem tisztelném a játékot, ha tankolnék

A Miami Dolphins nagyszabású újjáépítésbe kezdett, többek között elcserélte Kiko Alonsót, Laremy Tunsilt és Kenny Stillst is. Brian Flores ugyanakkor kategorikusan kizárta, hogy mindezt azért csinálná a csapat, hogy tankoljon és minél jobb helyzetbe kerüljön a csapat a jövő évi drafton.

 

 

Nagyon sokat jelent nekem a foci. Tiszteletlen lenne a játékkal, ha tankolnék. Mi minden meccset meg akarunk nyerni. Keményen dolgozunk és harcolunk, mindent megteszünk, amit csak tudunk. A csapat motivált, van pár tehetséges játékosunk, az egyetlen célunk a győzelem.

 

– mondta Flores a Miami Heraldnak.

 

Ez a tankolás dolog elég széles skálán mozog. Ha valaki azt tekinti tankolásnak, hogy az adott csapat direkt lead meccseket, akkor ilyenről jó eséllyel tényleg nincs szó. Ha viszont már azt is tankolásnak tartjuk, hogy cserékkel és kivágásokkal kevésbé versenyképesnek tesszük a csapatot egy adott évre, vagyis kvázi direkt rontjuk az esélyeket a győzelemre, hogy extra draft tőkéhez és költőpénzhez, illetve magasabb draft pozícióhoz jusson a csapat, akkor a Dolphins bizony tankol. Bár tegyük hozzá, hogy Alonso és Stills elvesztése nem feltétlenül rontott a csapat esélyein, Tunsilért pedig olyan árat ajánlott a Texans, amit csak Super Bowl-esélyes csapatok utasítottak volna vissza.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!