About the author

16 Comments

 1. 1

  euskadi68

  Az elején biztos voltam a tankolásban, azután a Rosen trade elbizonytalanított, de most újra azt gondolom, hogy 1/1 lesz a vége.
  Aztán persze az is lehet, hogy Fitzmagic betesz ennek. :)

 2. 2

  LG

  Jól kommunikál a csávó: van PÁR tehetséges játékos (de a többi…kuka). “Nem akarok én tankolni, igyekszünk, de hát bénák a fiúk…” :D
  Mindegy, a Tunsil csere miatt szerintem idén mindent elnéz neki a vezetés :)
  De nehogy a 3. héten azért kelljen Rosent kezdetni, mert Fitzmagic nem tud leállni és sorra dobja a TD-ket és nyeri a meccseket :D

 3. 3

  camillo 7777

  Szerintem, van értelme ennek a dolognak. Bár Rosent nem hoztam volna ide.

 4. 4

  Szilárd Süveges

  nyilvan nem adnak le meccseket mert azt bünteti a törvény és nem is azért adják el a legjobbakat hogy magas legyen a draft poziciójuk, hanem hogy minél több pickjük legyen.
  szerintem az üzemanyagtartályhoz két egységet rendelhetünk. # of Draft picks és spending money. Ezekkel meg nagyon tele lesz a tartály Miamiban.

 5. 5

  Gergely Nagy

  Minden Nfl rajongó álma a McCown Fitzmagic Sb döntő xd

 6. 6

  conspiracy theory

  Rosen lehet egy befektetés, akit egy-két szezon után tovább lehet adni, akár magasabb áron is. De az is lehet, hogy a Miami csak egy stróman az ügyletben és valaki másnak lett szánva. ;)

 7. 7

  Szilárd Süveges

  ha nem lesz belőle stabil kezdő akkor második kört senki nem fog érte adni. csere irányítók szerintem nem érnek második kört.

 8. 8

  conspiracy theory

  Ezt hívják üzleti kockázatnak :)

 9. 9

  Szilárd Süveges

  igen, de ha bejön, nem adják tovább, ha meg nem akkor csak kevesebbért mint szerezték.
  de olcsóbb és nem visszalépés tannahillhez képest. Azt nem tudom mi a mágiát keres itt Fitz.

 10. 10

  conspiracy theory

  A Cardinals is tovább adta és vele is tudtak 1/1 lenni.
  Nem kell neki kezdőnek lennie, csak olyannak, aki potenciálisan jó kezdő benyomását kelti egy-két meccsen. Lásd Garoppolo. Amikor eljön a szezon közepe, és kezdenek hullani a kezdő QB-k, akkor könnyen felértékelődhet egy garázsban tartott, megkímélt, orvos első tulajdonos, gyűjtői egyed.
  Ha meg beválik és megtartják, akkor ez egy tuti üzlet lesz, mert ráadásul nem egy első kört adtak érte, mint ahogy a drafton tették volna a következő QB jelöltért, hanem egy második és nem tudom hányadik hátsó körért. Ahogy az eddigi tapasztalatok mutatják a draft még az első körösöknél is egy jó nagy lutri, a trade-nél legalább már van a delikvensről információ, hogy mennyire illik az NFL-be.
  De igazából passz, csak tippelgetek. Meglátjuk ;)

 11. 11

  magyar_newton

  Ha ezzel beletrafálnak egy olyan jobb classba, mint a 2018-as volt, azzal 1 év alatt megfordíthatják a szekeret. És 2021-ben is van majdnem ugyanennyi picjük.
  Cleveland, money ball felvezetés nélkül.

 12. 12

  magyar_newton

  Ehhez nem elég 1-2 jó meccs. Annyit Tannehill is össze tudott tenni, és most 2 millióért backup. Rosen vagy kiszorítja Fitzpatrickot és lehoz egy minimum olyan szezont, mint Darnold, vagy rálép az nfl backupok jól kikövezett útjára. Szerencsétlen nagyon beletenyerelt az NFL csapataiba…

 13. 13

  Szilárd Süveges

  akkor féltávnál Eagles és MVP??? :D:D:D:D (Bocs Dani)

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  Minden szava igaz. Ő nem tankol. Azt mondjuk nem említette, hogy Grier viszont igen. Valószínűleg ők időzítettek jól. Mire a 20/21 draft class és a tonna cap space termőre fordul, addigra Tibi tán visszavonul.
  Amúgy a 20-as kör így fest: Dolphins 2020 draft picks:
  1st: Own, Texans
  2nd: Own, Saints
  3rd: Own, projected compensatory pick
  4th: Own, Titans
  5th: Projected compensatory pick
  6th: Own, Cowboys
  7th: Own, Chiefs

  Mondhatni anyjuk picsáját. Ez biza nagyon jól is elsülhet. Ha Rózi beválik akkor röhögve tradelnek ki az 1/1 vagy 1/2-ből plusz cetliért.

 15. 15

  csak ezt ne

  Ez az ára annak, hogy nem lehet kiesni a ligából. Nagyon durván tankol a Dolphins, és láthatóan a jövő év draft eleje a cél a számukra. Nyilván nem lehet ezt kimondani, de kilóg a lóláb.

  Szerintem ez elég erkölcstelen, de mindenképpen súlyosan sportszerűtlen dolog, visszaélés a kiegyenlítő szabályokkal.

  Az edzők szépíthetnek ezen, ha ebből a vereségre ítélt “piszkos” keretből akár egy közepes szezont kihoznak. Szurkolok, hogy legalább ők emelt fejjel jöjjenek ki ebből. Tavaly az Oakland csinálta ugyanezt. Semmiképpen nem szimpatikus, de persze azért logikus is. Amíg nem bünteti vagy korlátozza ezt az NFL, például a draft szabályok módosításával.

 16. 16

  Zoltán Debreczeni

  Ja. Viszont az organikus tankolás megfoghatatlan.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team