Connect with us

Játékos Portré

A bajuszkirály, aki végre naggyá teheti a Jaguarst

Gardner Minshew jött, látott és három hét alatt berobbant a köztudatba. A bajuszkirály irányítót lenézték az egyetemek, a szakértők és az NFL-csapatok, csak a 6. körben választották ki az idei drafton. A Jaguars karrier-cserének szánta, de a hatalmas pénzért leszerződtetett Nick Foles sérülése után most mégis ő mentheti meg a szezont. Egy alábecsült hatodik körös srác, aki mindenkire rácáfolva sokkal többre viheti – annak idején Tom Brady is így kezdte, bár ő nem próbálta meg eltörni a kezét egy kalapáccsal. 

 

 

 

Ostobaság lenne azt állítani két és fél tétmeccs után, hogy Minshew olyan karriert fut majd be, mint minden idők egyik, ha nem legnagyszerűbb irányítója, a párhuzam ugyanakkor adott. A 23 éves irányító játéka kész felüdülés, emberként is szimpatikus, és csak szurkolni lehet neki – igazi hollywoodi sztori lehet majd az övé.

 

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!