Connect with us

Hír

Gordon visszatért, 2,2 millió dollárral szegényebben

Melvin Gordon 64 nap után abbahagyta holdoutját és csütörtökön visszatért a Los Angeles Chargers együtteséhez.

Anthony Lynn főedző elmondása szerint Gordon lesz a csapat kezdője, azonban majd csak akkor, ha teljes mértékben készen áll. Ez pedig egyelőre Lynn szerint nincs így, és a csapat kapott is egy 2 hetes türelmi időszakot, amíg nem kell rosteren tartania a futót. A Dolphins elleni vasárnapi meccset biztosan kihagyja, és a csapat kiültetheti a jövő heti Broncos elleni találkozóról is. A Steelers ellen a hatodik fordulóban viszont már biztosan visszatér, és a főedző elmondása szerint úgy számolhatunk, hogy ő a kezdő running backje a Chargersnek.

Gordon egyébként 2,2 millióval szegényebben tér vissza a csapathoz, ugyanis büntetésekből Adam Schefter információi szerint nagyjából 1,2 milliót szedett össze távollétében, illetve az első három meccs kihagyása miatt bukott 989 ezer dollár alapfizetést. Így idén még $4,6 milliót kereshet szerződése értelmében. Az ESPN információi szerint egyébként a csapat nem engedi el a büntetéseket, behajtja azokat a játékoson.

Ez lesz Gordon utolsó éve Los Angelesben, márciusban ugyanis a szabadügynökpiacon új csapat után néz majd, és megpróbál Ezekiel Elliotthoz, Todd Gurley-hez, David Johnsonhoz és Le’Veon Bellhez hasonló szerződést kicsikarni magának. A Chargers egyébként nélküle is 13. futott yardokban 112 egységes átlaggal, tehát Ekelerék kiválóan helyettesítették távollétében. Várhatóan – az előző szezon végéből kiindulva – nagyjából felezni fogja Gordon és Ekeler a feladatokat az offense-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!