Connect with us

Összefoglaló

Hétfő esti kínzás

Sejtettük, hogy szenvedés lesz ez a MNF, és végül az is lett. Pár szurkoló számára valódi kínzás volt ezt végignézni. Pedig volt esély rá, hogy ez jó meccs legyen, csak hát…

Cleveland Browns @ New York Jets 23 – 3

Ez a meccs már azelőtt eldőlt, hogy egyáltalán elkezdődött volna. A Jetsnél több kulcsjátékos sem tudott pályára lépni (Darnold, Mosley), így pedig kisebb csoda kellett volna a győzelemhez. Ez a csoda nem jött. Nagyon nem, sőt csak rosszabb lett minden. A második számú irányító Trevor Siemian nem bírta sokáig, már az első félidőben kiesett, így annak a Luke Falknak kellett pályára lépnie, aki még soha nem játszott tétmeccsen.

Falk egyébként nem volt reménytelen, de Gase látványosan nem merte passzoltatni. Egész meccsen jöttek a totál sablonos futás-futás-passz hívások, amik arra voltak jók, hogy a védelem néha levegőhöz jusson, de érdemben nem haladtak semmit előre. Hátra ellenben sokat. A harmadik negyed elején konkrétan -22 passzolt yardon álltak, és 1/12 volt a 3rd down mutatójuk. Kezet lehet fogni a Dolphinsszal. Ez a teljesítmény a másik AFC East csapatot idézte.

Aztán a negyedik negyedben végre elkezdtek kicsit kreatívabban játszani, és jöttek a passzok, amik egyébként működtek. Falk végül 20/25 198 yarddal zárt eladott labda nélkül. Lehetett volna vele többet kockáztatni, de Gase valamiért csak akkor jött rá erre, amikor már minden mindegy volt.

A Jets támadó sorából még Bellt lehet kiemelni, aki egymaga 129 scrimmage yardott szerzett. Azonban csodát ő sem tudott tenni, főleg úgy, ha az ellenfél is tudja, mindenképp ő kapja a labdát. Hosszú szezonja lesz így New Yorkban.

A másik oldal sem volt sokkal jobb. Ugyan a Brownsnál értelmesebb hívások voltak, de a kivitelezés sokszor akadozott. Ez ellen a megtépázott Jets védelem ellen sem nagyon sikerült haladni, és igazából csak egy értelmes drive-ot tudtak Mayfieldék levezetni. Ami mondjuk eggyel több, mint amire a Jets volt képes.

Két játékost lehet kiemelni a Browsból. Az egyik Myles Garrett, aki 3 sacket is összegyűjtött, és folyamatosan terror alatt tartotta az aktuális irányítót. Párszor túlzásba is vitte, és zászlót kapott roughing the passer, vagy offside szabálytalanságok miatt.

A másik kiemelendő játékos Odell Beckham volt, aki egyrészt megint összehozott egy egykezes elkapást, ráadásul pont abban a sarokban, ahol annak idején a Cowboys ellen, másrészt szerzett egy gyönyörű 89 yardos TD-t. Kellettek is neki ezek, mert nagyon bizonyítani akart, főleg Gregg Williamsnek, akinek a reakcióját erre a TD-re valószínűleg kisípolták.

Nehéz mit mondani erre a meccsre, mert mindkét csapat szenvedett, de legfőképpen a néző. Rossz volt nézni, mennyire nem megy egyik oldalon sem a támadás, részben az ostoba hívások, részben pedig a rossz kivitelezések miatt. Nem ez volt az év meccse az biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!