Connect with us

Hír

Howie Roseman ismét alkotott – volna

Howie Roseman, a Philadelphia Eagles general managere jó szokásához híven felmérte azon játékosokat, akik cserét kértek csapataiktól a final cutokhoz közeledve. Roseman két szupersztár elhozásán is gondolkodott, ám az egyiknél ő maga, a másiknál pedig egy general manager csapta rá az ajtót.

Jadeveon Clowney kapcsán felmerült az Eagles is a lehetséges kérők között, állította Aaron Wilson, a Houston Chronicle újságírója, majd a játékos végül a Seahawks rosterén kötött ki. Roseman megerősítette, hogy valóban felmérték ennek a cserének a lehetőségét is, ám végül úgy döntöttek, hogy túl sok draft-és salary cap tőkét öltek bele abba a pozícióba, így elálltak a cserétől.

Derek Barnettért első kört áldoztunk, és nem győzzük elégszer hangsúlyozni mennyire számítunk rá az idei szezonban. Brandon Grahamnek új szerződést adtunk, Vinny Curryt pedig visszahoztuk. Úgy gondoljuk, hogy negyedik számú DE-nek inkább a saját fiataljaink közül léptetnénk elő valakit. Amennyiben nem válnak be, majd elgondolkozunk egy ilyen kaliberű erősítésen erre a posztra.

– nyilatkozta a WIP rádió műsorában.

Jelenleg Josh Sweat, Daeshon Hall és Shareef Miller versenyez azért a bizonyos negyedik számú DE posztért, amibe két negyedik kört is áldozott az Eagles. Nem vitatja senki, hogy Clowney kenterbe veri ezt a névsort, ugyanakkor ez már nem a “Dream Team” felfogás, itt csapat épül, állítja Roseman.

Természetesen nem is ő lenne, ha nem próbálkozott volna be egy másik nagy nevű játékosnál, aki nemrég engedélyt kapott arra, hogy új csapat után kutasson – ő nem más, mint Melvin Gordon. Albert Breer, az MMQB szerkesztőjének információi szerint ugyanis egy csapat volt, aki eddig érdeklődött a negyedéves futó játékjogáért – a Philadelphia Eagles. Roseman Jordan Howardot, illetve egy középső körös pickcserét(!) ajánlott fel az új szerződésre váró futóért cserébe, amit Tom Telesco, a Chargers GM-je nem fogadott el. Miután elég magasra szabták meg az árát, nem is csodáljuk. Gordon esetében nem csak ez az egyetlen indok, ami taszítja a csapatokat, hanem a fizetési igénye is – ami látva Zeke Elliott új szerződését, valószínűleg csak nagyobb lett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások