Connect with us

Hír

Jalen Ramsey beteget jelentett, nem edz a héten

Úgy tűnik Jalen Ramsey elkapta a meglehetősen gyakori betegséget, a hétfőitiszt. Ahogy sok gyerek az iskolába menet, vagy sok felnőtt egy átmulatott vasárnap este után, a Jaguars cornerbackje tegnap este beteget jelentett, és ma biztosan nem megy munkába, de lehet, hogy az egész hetet kihagyja, mert állítólag megfázott – számolt be erről Adam Schefter.

Persze lehet, hogy Ramsey tényleg beteg (Josina Anderson erről számolt be), de gyanús a dolog időzítése (és Schefter is azt sugallta korábban, hogy indokokat keres a játékos, hogy ne menjen edzésre), hiszen a kérelme ellenére a Jaguars egyelőre nem cserélte el, és a hétvégén olyan hírek láttak napvilágot, hogy lehet, hogy nem is fogja. Nos, ezzel a lépéssel még inkább megpróbálja a kiváló cornerback kikényszeríteni magát a csapatból.

Persze nincs rá garancia, hogy működni fog Ramsey terve, de úgy tűnik mindent elkövet, hogy távozhasson Jacksonville-ből. Vajon bejön a stratégia, vagy inkább arra készteti ez Tom Coughlinékat, hogy még szilárdabban tartsanak ki amellett, hogy nem cserélik el áron alul Ramsey-t?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!