Connect with us

Hír

Jason Pierre-Paul a szezon végén szabadügynök lesz

Elválnak a Bucs és a DE Jason Pierre-Paul útjai: a csapat módosította a védő jelenlegi szerződését (persze a játékos beleegyezésével), JPP 2020-as éve törölve lett.

 

 

A pass rusher tavaly került a Bucshoz, nem is játszott rosszul, kapásból 12,5 sacket szerzett. Idén viszont egy autóbalesetben elszenvedett nyaksérülés miatt nem tudott eddig pályára lépni. Mivel nem játék közben vagy edésen történt a sérülés, így a Bucs NFI-listára (Nem Futball Sérülés) tette a játékost, vagyis nem köteles fizetni neki a rehab alatt.

 

JPP-nek hat hetet kell kihagynia legalább, vagyis ezzel a 13,65 milliós fizetéséből 5,1 milliót elveszítene. A Bucs kvázi ennek megfelelően megegyezett a védővel, hogy 4,4 millió dollárral csökkenti a védő fizetését a szezon hátralévő részére, cserébe pedig az idény végén szabadügynök lehet.

 

A Bucs ezzel a lépéssel gyakorlatilag semmit sem nyert (talán könyvelési szempontból könnyebb így kezelni a helyzetet), az NFI-lista miatt úgy is nagyjából ennyit spórolt volna JPP-n. A pass rusher viszont jól járt, ugyanis ezzel gyakorlatilag megnyugtatta a csapat, hogy nem vágja ki, amint meggyógyult, illetve a szezon után azonnal tárgyalhat más franchise-okkal, nem kell arra várnia, hogy a Bucs kirúgja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!