Connect with us

Hír

Jöhet egy Antonio Brown-eltiltás?

Antonio Brown a liga egyik legjobb elkapója, aki után természetesen már korábban is érdeklődött a Patriots, de a Steelers érthető okokból nem akarta egyik legnagyobb riválisának adni. Ennek ellenére az elkapó már a címvédő játékosa, mindez pedig botrányos körülmények között jött létre: természetesen Brown részéről, a Patriotsszal kapcsolatban semmi nem merült fel, leszámítva természetesen az összeesküvés-elméleteket. Bárki bármit is mondjon, a Patriotst nem fogják emiatt megbüntetni, ellenben Brown még kaphat egy komolyabb eltiltást.

 

 

Az egész ügynek az a kulcsmomentuma, hogy Brown megtámadta a GM Mike Mayockot. Ez adta meg a jogalapot a Raidersnek, hogy semmissé tegye az elkapó garantált tartalmait (29 millió), illetve anyagi kár nélkül kivágja. Ez ugyanakkor olyan súlyos ügy volt, hogy a magaviseleti kódex miatt az NFL saját jogon eltilthatja az elkapót jó pár mérkőzésről – és ha ezt megteszi, akkor már bizony Patriots-játékosként.

 

Ez nem új keletű dolog, már csütörtökön tudva levő volt, hogy bármit is csinál a Raiders, az elkapót attól függetlenül a liga is fenyegeti. Bár nehéz elvonatkoztatni a Patriotstól, mondván, hogy csak emiatt büntet az NFL, de ez nem igaz – ha Brown eltiltást kap, akkor teljesen jogosan kapja majd (persze nem kizárt, hogy Roger Goodell könnyebb szívvel szabja a ki a büntetést most, mintha a játékos a Dolphinshoz írt volna alá, de ezt soha nem tudjuk meg).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!