Connect with us

Hír

Karrierévet csinálhat Tom Brady ezzel a kisegítőszemélyzettel

Egy korábbi cikkben összegyűjtöttem a 21. század – de facto a történelem – legjobb támadó arzenáljait. A Patriots kétszer is szerepelt a listán: előbb a Randy Moss, Wes Welker, Kevin Faulk, Benjamin Watson, Laurence Maroney ötössel, majd a Wes Welker, Deion Branch/Brandon Lloyd,  Rob Gronkowski, Aaron Hernandez, BenJarvus Green-Ellis/Stevan Ridley garnitúrával. A 2019-es kisegítőszemélyzet még ezeknél is jobb lehet.

 

 

Antonio Brown sok tekintetben Mosshoz, Calvin Johnsonhoz vagy Jerry Rice-hoz hasonló számokat hozott a Steelersben, a Megatron utáni éra talán legjobb elkapója volt (Julio Jonesszal párban). Josh Gordon tehetsége alapján All-Pro kaliber, és ha végre sikerül rendbe tenni az életét, akkor top 10-es teljesítmény várható tőle. Mögöttük pedig ott van Julian Edelman, aki bár soha nem tudott annyira domináns lenni, mint Welker, de a hasznossága és a megbízhatósága miatt nem véletlenül lett Brady kedvenc célpontja.

 

Normális TE ugyan nincs a keretben (hacsak Rob Gronkowski vissza nem tér), de cserébe két nagyon jó futója van a Patriotsnak. James White és Sony Michel is kiváló, tökéletesen egészítik ki egymást, óriási szerepük volt a tavalyi menetelésben. A felsoroltakon kívül pedig ott a keretben Demaryius Thomas, az első körös, de jelenleg IR-en lévő N’Keal Harry, valamint a szezon első meccseiről eltíltot Benjamin Watson – adott a mélység és az utánpótlás is.

 

Hacsak Antonio Brown nem teszi tönkre az öltözőt, az idei Patriots-offense minden idők egyik legjobbja lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!