Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Utálok futni

Ellentétes dolgokat lehetett hallani a holtszezonban Lamar Jacksontól és John Harbaughtól. Előbbi azt hajtogatta, hogy kevesebbet fog futni, utóbbi pedig, hogy többet. Egyelőre az irányítónak van igaza, és most megtudtuk, részben mi okozhatja ezt a változást.

Utálok futni. Csak akkor teszem, ha muszáj, de az a dolgom, hogy az elkapók, a tight endek és a futók kezébe juttassam a labdát. Ha futnom kell, akkor megteszem, de inkább passzolnék. Jobban szeretem passzolni a touchdownokat, mint megfutni őket

– mondta Jackson az ESPN-nek.

Három forduló után átlagban 33 passza és 9 futása van meccsenként a Ravens irányítójának – utóbbi jóval kevesebb, mint a meccsnkénti 17, amit tavaly hozott össze kezdőként. Persze sokszor előfordul, hogy futnia kell, így volt ez a Chiefs ellen is, amikor egy lenyűgöző testcsel után szerzett TD-t.

Azt csak megfutni tudtam, senki nem volt üresen. Egy az egyben voltam, ki kellett cseleznem. Szeretem az esélyeim, ha egy az egyben vagyok.

Jackson ebben az ütemben egyébként 917 futott yarddal fejezné be a szezont, ami a valaha volt negyedik legtöbb lenne irányítótól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!