About the author

14 Comments

 1. 1

  bjeela

  Az ostorozást kezdhetné magával…

 2. 2

  Krisztian Fekete

  Vajon nevetett-e bárki?

  Az meg annyira magyaros, hogy “jobbak vagyunk ennél”. :D Szerintem elvégezhette a magyar gurulós foci képzést is. :D

 3. 3

  Gergely Angyal

  Pár kritikus helyzetbéli játékhívása is nevetséges volt. :D

 4. 4

  Bélabá a csótány

  Az a kurva tészta….

 5. 5

  kitalaltnev

  Flusztrált muksó, a nyilatkozata is gáz. Igazán szar lehet ilyen kilátástalan szerepléssel nyitni a szezont hazai közönség előtt.

 6. 6

  bjeela

  És a magaslati levegő…

  Amúgy a fickó már ott elvesztette a bizalmamat, amikor végigszopatta a saját játékosait azzal, hogy mindenkinek kötelezővé tette, hogy minden nap emlékezzenek, hogy kaptak ki a PO-ban. Igazi motivátor. Ja, nem.

 7. 7

  Fetyke

  Valóban. Nem akartam nagyon szóba hozni, de még mi sem hívtunk tavaly ilyen nevetségesen játékokat, mint az éjjel Nagy… Tényleg nem értettem az egészet…

 8. 8

  Bélabá a csótány

  Főleg geci dolog annak tükrében,hogy nem egy ordenáré zakóról van szó.

 9. 9

  bjeela

  Sőt, egy megnyert meccs volt, mindössze csak be kellett volna rúgni.

 10. 10

  bjeela

  Én sem…

 11. 11

  makosteszta

  Bajod van? :D

 12. 12

  bjeela

  Még valami: Trubiskyben egyszerűen nincs semmi finesz, folyamatosan a célpontot nézi, így bőven ad időt a védőknek, hogy reagáljanak rá. Hogy ez nem tűnt fel a támadóguru edző(k)nek és ennyi idő alatt nem korrigálták ezt a hibáját…

 13. 13

  Tizenkettes

  Ezt az idényt is jól kezdtem, a tippjátékban máris van 1 elveszített zsetonom… Én valahogy évek óta várom, hogy Trubisky majd most milyen jó lesz, hogy majd a rendszer, majd Nagy felturbózza. Még csak az első meccs volt, de egy újonc sem teljesített volna szerintem ennyire gyengén. Egy Rodgers megteheti, hogy az előszezonban nem lép pályára (pedig most Aaron is igencsak közepesen teljesített), de egy Trubiskynek lehet, hogy kellettek volna a snapek augusztusban. Ha idén is szar lesz Trubisky, akkor én a Chicago helyében lehet, hogy elgondolkodnék egy QB-váltáson.
  Egyébként a védelmek miatt nem volt ez annyira rossz meccs, csak nem volt olyan nagyon látványos. A Bears a meccs utolsó 50 percében nem szerzett pontot, de a Packers – akármilyen brutális is a Macik védelme – lényegében egy 4 passzból álló másfél perces TD-drive-val, valamint egy 6 és fél perces FG-drive-val (benne 2 darab 28 yardos passz) nyert. Ez a teljesítmény nagyon sok csapat ellen kevés lett volna, ehhez a teljesen impotens Chicago-offense is kellett. A Packerst én valahogy kevésnek érzem. Persze a lényeg a győzelem, de szerintem ez a meccs egy kicsit becsapós lehet a GB oldaláról. Akárhogyan is, szerintem Trubiskynél csak jobb irányítókkal felálló csapatokkal fognak innentől találkozni (kivéve talán a Giantset meg a Redskinst). Az igazi értékmérő az Eagles lesz.

 14. 14

  LG

  Érdekes motiválás: “Na miért kaptunk ki? A kis kicker srác miatt…” :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team